Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witajcie, Dzisiaj uruchomiliśmy na serwerze planowany przeze mnie i MaRiaN-a CSDM na mapach gg_. Ale całkiem jest on autorski. O co w tym modzie chodzi i dlaczego istnieje na 4FUN? Ma to na celu ożywienie rozgrywki na mapach gungame. Wybieramy broń, naboje są nieskończone (odnawiają się), a za zabicie dostaje się 10 hp, za headshot 15 oraz odradzamy się co 3 sekundy, gdy jesteśmy nieżywi. To tyle, macie jakieś pomysły? Pochwalacie to?
FISKENNN Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mi sie to podoba, tym wiecej modow ciekawych na 4fun tzn. zabawy tym lepiej. Pochwalam.!
Właściciel GET Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie na mapach GG będzie można grać "każdy na każdego" czyli zabijać graczy z Twojego teamu w celu uzyskania fragów.
Wygnaniec Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie na mapach GG będzie można grać "każdy na każdego" czyli zabijać graczy z Twojego teamu w celu uzyskania fragów. Nesty a przypadkiem coś takiego nie było na cs-df ?
Właściciel GET Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Prawdopodobnie na mapach GG będzie można grać "każdy na każdego" czyli zabijać graczy z Twojego teamu w celu uzyskania fragów. Nesty a przypadkiem coś takiego nie było na cs-df ? Nie, nigdy nie było i nie wprowadzałem. Tylko jedynie zrobiłem, że jest mod już zrobiony "gungame", a teraz jest autorski nie gungame, lecz CSDM.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ciekawy pomysl z tym, podoba mi sie. Wroce jutro od rodziny to przetestuje.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ciekawie brzmi , ciekawe jak w praktyce zobaczymy :)
Wygnaniec Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja tam testowałem i bardzo mi się podoba przy graczach 15/15 jest nieżła jazda :)
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Testowałem wczoraj w nocy bo z kumplami grałem, dziwi mnie to, że można mieć nawet 4 bronie. Lece sobie z AWP wyskakuje mi ktoś zmieniam na m4 zabijam go, skończy się magazynek zmieniam na ak zabijam drugiego ^^
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi się bardzo podoba. Ponieważ niektórym nie przypada do gustu "zwykły" 4FUN. Ja na death match grałem już i bardzo lubię tego typu mody.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Po sprawdzeniu, jest dobrze.
Właściciel GET Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dodano "każdy na każdego" + aktualizacja błędów w CSDM.
Właściciel GET Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dodano nowe opcje: Wybierz broń Wybierz poprzednią broń - daje broń jaką wybrałeś poprzednio. Nie pokazuj menu - czyli wybrana broń będzie taka sama ciągle. Komendy: /free - reset broni. /respawn - jeżeli nie żyjesz i nie możesz się odrodzić. W przyszłości dodamy jeszcze więcej funkcji :-) Do tego wszystkiego na dniach dojdzie interp wybieracz.
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dodano, że po dołączeniu do teamu respawnuje gracza (bo było tak, że 1 minuta mija, a niektórzy czekali do następnej rundy aż się zrespią).
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Proponuję dodać na mapkach typu: GG, aim, awp opcję Only Headshot - myślę, że uprzyjemni to rozgrywkę i wyeliminuje tzw "rzeźnię", jaka jest często na tak małych mapach. Wtedy trzeba będzie wykazać się zręcznością i celnością.
AnYthink# Opublikowano 6 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2012 fajna fajne gralem [spoiler=eeeeeeeeeeeee] Pompa
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Popieram pomysł Wladka
-=Krzysiek=- Opublikowano 8 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Władek, dobry pomysł ^.^. a ten CSDM jest dobry, nie raz grałem na mapach gg, fajnie było ^^
Rekomendowane odpowiedzi