Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gimnazjum w Dywitach w województwie warmińsko-mazurskim postanowiło zorganizować uczniom turniej w Counter Strike. To komputerowa strzelanina przeznaczona dla graczy powyżej 16. roku życia. Dopiero tuż przed rozpoczęciem turnieju dyrekcja szkoły zadecydowała o odwołaniu rozgrywek. O turnieju poinformował nas na Gorącą Linię RMF FM oburzony rodzic. Zgłosiło się kilkudziesięciu uczniów chętnych do wzięcia udziału w turnieju. Jak się jednak okazało, 16-latkowie stanowili zaledwie jedną czwartą z nich. Tymczasem według dystrybutora gry, młodsze dzieci nie powinny w nią grać. Dyrektor szkoły Ewa Romanowska przyznała, że nie wiedziała o tym ograniczeniu. Zorganizowanie turnieju zaproponował jeden z nauczycieli po konsultacjach z uczniami. Nie wchodziłam w szczegóły - wyjaśnia. Dopiero gdy reporter RMF FM Andrzej Piedziewicz zwrócił jej uwagę na wiek, porozmawiała z nauczycielem i turniej został odwołany. Plakaty reklamujące turniej przygotowywali uczniowie pod moim nadzorem.To, że nie wpisaliśmy tam wieku, to także moje niedopatrzenie - przyznał organizator rozgrywek Michał Karwowski. Uczniowie są rozczarowani, tym bardziej że nowego turnieju nie będzie. Bardziej odpowiednie dla wieku gimnazjalistów gry - jak wynika ze szkolnej ankiety - po prostu ich nie interesują. Źródło: rmf24.pl
Właściciel GET Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Słyszałem już dawno o tym w RMF FM, chore..
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jakby ktoś z RMF wszedł na serwer steam/non, to już nie widziałby potrzeby odwoływania turnieju.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobrze, że mi nie odwołają EGU :D
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 16 lat XD Przecież dzieci w wieku 8 lat już w to grają xd
Ruby93 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 16 lat XD Przecież dzieci w wieku 8 lat już w to grają xd znam 5 latka co gra od kumpla brat ;d jak go nie ma to zalacza csa i gra ;d a ty z takimi staruchami wyskakujesz ;d
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi