wh.exe Opublikowano 13 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2015 Witam, Po reinstalu stema mam problem ze steamową przeglądarką. Problem polega na tym ze podczas gry gdy chce coś na szybko sprawdzić a nie mam chęci minimalizowania gry wciskam shift i tab bo tam mam ustawione do wlaczenia przeglądarki. Niestety od jakiegoś czasu po kliknięciu nic się nie dzieje a sam cs łapie zwieche i następnie musze go wyłączyć i włączyć na nowo żeby znowu móc grać. Orientuje się ktoś w czym leży problem ? //Pozdrawiam wh.exe
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Reisntal? może pomoże. Wg. ktoś używa tej przeglądarki?
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Reinstal najlepszym sposobem będzie jak już tak się dzieję z cs;go potem ustaw sobie pod inny klawisz może coś tam się gryzie ;p
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) RasTa.!, dnia 06 Cze 2015 - 00:14, napisał: Reisntal? może pomoże. Wg. ktoś używa tej przeglądarki? ja , jest szybka w grze lepiej jej używać.procesor albo grafa nie wyrabia Edytowane 11 Czerwca 2015 przez bolek_stw
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi