Pokaż cycki dam ci ciacho Opublikowano 8 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2015 witam wszystkich mój problem polega na tym iż demka które robiłem w cs 1.6 się nie zapisują ( nie mówcie mi ze się zapisały i musisz dobrze poszukać, szukałem pół dnia. Kolega też ma ten sam problem). Proszę o pomoc. Znalazłem że trzeba we właściwościach cs 1.6 zmienić cos tam i nic za rozwiązaniu problemu zapłacę hojnym plusikiem !!!!!!!!!!
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 8 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2015 Takie pytanie. Cs 1.6 steam czy ns? Nagrywaj sobie frapsem tez daje rade:)
Pokaż cycki dam ci ciacho Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) oczywiście dla prawilnych ns wtf jaki frapsem ? Edytowane 8 Maja 2015 przez Pokaż cycki dam ci ciacho
Właściciel GET Opublikowano 14 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 14 Maja 2015 Zależy jaki to jest NS, może on blokować niechciane filtry. Powody: a) CSSetti stosuje agresywną politykę wobec innych NS-ów, czyli podmienia graczom masterservera ( zakładkę Internet ), co spowodowało zablokowanie nadpisywania plików lub jego tworzenie przez twórców swoich CS-ów ( notabene: niezgodnie z prawem ) b) Jakiś trefny NS c) W najgorszym przypadku mogło stać się coś z dyskiem twardym, ale raczej nie stawiałbym Sprawdź czy nie masz ustawionych kilku ważnych plików / folderów jako "do odczytu".
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 13 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zamykam, brak zainteresowania ze strony autora.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi