Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Fisken, proszę o wycinek z konsoli, rzadko kiedy kogoś na sayu oskarżam o cheaty, i to bardzo rzadko. jego kultura przechodzi wszelkie granice. // Jak do kogoś nie dociera to czasami trzeba kogoś postawić na nogi.
FISKENNN Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 twoja wbita na serwer i twoja kultura ;) było więcej + chciales ss'y o oskarazanie kogos o czity znajde i wrzuce. jego kultura przechodzi wszelkie granice. // Jak do kogoś nie dociera to czasami trzeba kogoś postawić na nogi.Jeżeli ty chcesz tak kogos postawic na nogi no to gratulacje. No comment ...
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Poproszę Nosensa o Twoje logi :) Wtedy ludzie będą mieli zdziwienie i to ostre :)
FISKENNN Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 oj na pewno, bardzo prosze przy okazji niech sprwadzi twoje z ostaniego tygodnia, poza tym nie bede juz z toba negocjowal czekamy na inne wypowiedzi.
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja powiem tyle: fiskeN - Beny Cię od niczego nie uratuje i nie będzie Cię bronił po znajomości. Ty wiesz o co chodzi, ja też wiem. Jeżeli nie to masz problem. Krakers - nie tak przedstawiałeś mi sytuację. Nie będzie żadnych wycinków z konsoli, bo oby dwoje zachowujecie się - nie będę oszukiwał ani oszczędzał - jak dzieci z piaskownicy. Swoje prywatne sprawy należy załatwiać indywidualnie. Oddzielam te śmieszne rozmowy.
Rekomendowane odpowiedzi