Skipricz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Co tu mam pisać ? Jestem zły wku.... dlaczego dostałem bana nagle w konsoli mi wyskoczyło że mam bana gdy nawet jeszcze na server nie wszedłem żadnych ss-ów mi nie zrobili ani nic o co kaman ?? [FRAGBans] =============================================== [FRAGBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [FRAGBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [FRAGBans] Zbanowany Nick : NeeDEzZ [FRAGBans] Powod : ' Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com! ' [FRAGBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com [FRAGBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1223269622 ' [FRAGBans] Twoje IP : ' 85.219.143.56 ' [FRAGBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.przecież ja nawet nie mam takiego nicku .... :/ Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Skipricz
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tutaj masz odpowiedni dział, tak trudno poszukać ? http://fragujemy.com/forum/124-odwo%C5%82anie-od-bana/
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi