Skocz do zawartości

[oddzielony] Podanie o admina - Krakers

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak, ogarniety.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Krakers

Podaj swój wiek: 16 lat

Staż gry Counter-Strike: 6 lat z przerwami.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie byłem.

Podaj link z Godzinami - staty.fragujemy.com:http://staty.fragujemy.com/staty/player.php?id=164 | Jest coś zbugowane, wczoraj miałem niby 04:24:49, a dziś grałem z 3 godziny i dalej mam tyle samo, nie rośnie licznik.

Czy kiedykolwiek miałeś admina?: Tak, miałem na wielu serwerach, w tym Counter Strike, Battlefield 3 oraz Minecraft.

Jakieś doświadczenie będąc adminem na innym serwerze?: Mam duże doświadczenie, ponieważ byłem adminem na wielu serwerach Minecraft, BF3 oraz Counter Strike, potrafię wykryć czitera oraz osobę oszukującą.

Twój STEAM:ID:STEAM_0:0:37178681

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

1. Jestem ogarnięty

2. Jestem uczciwy oraz miły

3. Potrafię wykryć oszusta - czitera

4. Wprowadzę na serwer miłą atmosferę oraz dużo zabawy

5. Będę sprowadzał ludzi na serwer

6. Utrzymuję porządek na serwerze

Jesteś w stanie opłacać comiesięczną składkę?: Tak.

Chcę ogarnąć serwer z dzieci neo, jest ich pełno, a adminów brakuje.

hahahaahahahahahaa

No to widzę walkę o admina na serwerze 4FuN, hahaha.

Nonsens pozytywna odpowiedz na ten temat ;) Popieram z całą pewnością.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Trudno jest mi wypowiedzieć się w Twojej kwestii, dlatego pozostawiam 100% decyzję w ręce Nosensa. Lepiej Cię zna niż ja.

• Właściciel
Opublikowano

hahahaahahahahahaa

No to widzę walkę o admina na serwerze 4FuN, hahaha.

Nonsens pozytywna odpowiedz na ten temat ;) Popieram z całą pewnością.

No pewnie, zawsze wiem co, kiedy, gdzie i jak napisać.

A teraz dawać mi reputację :P

Moje stanowisko w tej sprawie jest takie: skoro ktoś nie potrafi ogarnąć MC i TS3, to na co mu więcej? Żeby tonął w nędzy? Kandydatura na ZM została zamknięta, od razu złożył podanie na 4FUN. Najpierw chciał admina na DR i zaczął w tym samym dniu grać i pokazywać jak on to wielce gra, potem w chwili złożenia kandydatury na ZM to samo, kiedy złożył teraz podanie na 4FUN, to samo. Dziwne? A jednak prawdziwe. Dla mnie to jest zwykła gra, bajeczka i mit, który można o kant dupy rozbić i wymazać gumką z pamięci. Kolejny Krzysztof Ibisz, widzę, że się rodzi albo urodził. Najpierw trzeba ogarnąć - powtórzę - MC i TS3, które są zaniedbane, a nie brać się za inne rzeczy i się ośmieszać, pogrążać się coraz to bardziej. Tutaj przysłowie jednak daje nam mocno popalić, że "im starszym tym głupszym", właśnie w przypadku Krakersa to obowiązuje. Biorę również pod uwagę, że brakuje adminów, że każdy ma szansę na uzyskanie tego stanowiska. Nie odrzucam go całkowicie, ale mój poprzedni post był po prostu spontaniczną reakcją na całą sytuację, jaka dzieje się w kandydaturach jego. Nie ma się zatem czego dziwić, że ja mam takie zdanie i tak się do jego "skromnej" osoby zachowuje. Drugi raz w swoim życiu spotkałem takiego cwaniaka, który zapewnia że się zmienia, a tak naprawdę nic nie robi i udaje kogoś. Może i się zmienia, ale na gorsze, bo każdy pracuje latami, aby u kogoś zauważyć walory. U krakersa jest ich na dzień dzisiejszy brak. Wyczerpał się limit zaufania, prób. Ten człowiek obecnie jest duchem, który powinien okazać pokorę wobec mnie, ale nie tylko mnie, tak samo innych. Powinien zapracować na szacunek. Nie chcę już jego żadnych przeprosin, bo są one do bani. Ja sam święty nie jestem, ale o swoje walory, reputację i inne określone cechy musiałem walczyć pracą (nie udawać, ani tym bardziej na siłę, tylko walczyć i być takim na zawsze). Teraz pora na niego, ale chyba już za późno. Ciężko mnie będzie już przekonać do tego, że Krakers się nadaje na cokolwiek. Dlatego też nie podejmuję ostatecznej decyzji w przyjęciu jego na stanowisko Admina, żeby nie było, iż z moich prywatnych powodów on tych uprawnień nie otrzyma. Wypisuję się i tyle, też jestem graczem jak wszyscy z Was i mam do tego absolutne prawo, uszanujcie to.

Trudno jest mi wypowiedzieć się w Twojej kwestii, dlatego pozostawiam 100% decyzję w ręce Nosensa.

Nie, to ja zostawiam Tobie decyzje. Nie wtrącam się, napisałem Ci, że bierzesz na siebie odpowiedzialność (czyli Ty go osądzasz, Ty się nim zajmujesz, Ty podejmujesz wszelkie decyzje związane z nim - ja się wypisuje, bo mi szkoda na to nerwów).

Lepiej Cię zna niż ja.

Niestety to prawda, a szkoda że nie jest odwrotnie. Każdy może się posiłkować moim stanowiskiem w tej sprawie, szczególnie Ty marian, ale nie zabrania Ci tego, abyś miał -lub ktoś inny - swojego zdania.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Krakers zajmij się Minecraftem i TS'em, pokaż, że jesteś dobry w tym co robisz, a jeśli ogarniesz swoje dotychczasowe obowiązki, będziesz mógł kandydować na 4funie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności