Właściciel GET Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Właściciel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam, Ulepszyłem troszkę seo, trwało to dość długo, bo ponad 3h! Mam pytanie, czy wszystko działa jak należy? Jak wchodzicie od razu do tematu ze strony fragujemy.com czy jak wejdziecie w dział i dopiero temat, albo czy działają wszystkie działy? Proszę o informację w tej sprawie, jeżeli coś jest nie tak. Pozdrawiam, Administrator techniczny WWW - Nosens.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wszystko w jak najlepszym porządku. A co takiego ulepszałeś dokładnie?
Właściciel GET Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Funkcjonalność. Jak wchodzimy w dział, to było od razu, np. Fragujemy.com/dzial a teraz Fragujemy.com/dzial/- bardziej stosowne i nie gryzie się z tematami dzięki temu. Dodatkowo jak jest powielany temat o tej samej nazwie, to występuje witam-[nr] a nie jakieś pierdoły były witam--?!-[nr] Lepsze pozycjonowanie w googlach teraz jest, przyjazne linki i nie bugujące się. Dodatkowo wczoraj wykonałem update MyBB z wersji 1.6.6 na 1.6.7 i forum działa szybciej, doszło uprawnienie moderatorom do forum, 5 nowych rzeczy i 70 błędów poprawiono oraz 4 zabezpieczające. To tak na marginesie.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Działa dobrze.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jest OK.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wszystko działa, forum działa lekko szybciej :]
Właściciel GET Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 forum działa lekko szybciej :] A mi działa o wiele wiele lepiej i bez żadnych lagów na 5 minut, wszystko cały czas płynnie.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 forum działa lekko szybciej :] A mi działa o wiele wiele lepiej i bez żadnych lagów na 5 minut, wszystko cały czas płynnie. Dokładnie teraz wszystko nadzwyczajnie szybko działa ;d
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Widzę wielką różnicę w odświeżaniu, czasami się zacinało a tutaj kilka milisekund i już odświeżone :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czasami miałem też problemy, że strona była niedostępna a teraz jest OKKK.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi