Koeni Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam.Chciałbym zasugerować by dodać jeden plugin na serverze,a jest nim Weapon Paints.Umożliwia on pokolorowanie broni na dowolny skin ;) Np.: AWP | Grotto ,itp.Mam pare screenów i jeden server ( nie będe reklamował), na którym są przedstawione.Pare screenów : http://imgur.com/a/lGblMJeśli plugin się podoba to się ciesze ale jest pare haczyków.Jesli plugin będzie dodany to mam pomysł, by :- Plugin był dostępny dla każdego gracza np.: na 30 dni. - Po 30 dniach plugin byłby dostępny tylko dla VIP'ów (idzie z tego zarobek na server ^^ )- Server pełny :)Chciałbym jeszcze dodać aby VIP umożliwiałby zarezerwowanie slotów i aby server zwiększył liczbę graczy :) np.: po 10-14 graczy w drużynie.Link do pluginu : https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=261288 Może jeszcze dodalibyśmy na inne servery :) Plusy : + Więcej graczy na serverze + Więcej zarobków + Reklamowanie servera Minusy : - Server pełny PISZCIE W KOMENTARZACH CO MYŚLICIE ! :) 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zajebisty plugin - dodać go mogę na każdy serwer :) 1
BrokenHeart Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miszor, serwer pełny to nie minus xd. Jeśli chodzi o zwiększenie liczby graczy, jestem na NIE. Lubię jak jest po 7-8 graczy w drużynie, nie ma wtedy takiego syfu i przyjemniej grać TP. To jest oczywiście moje zdanie :). VIP chyba ma rezerwacje. Co do tematu - jestem na TAK. Skiny fajnie urozmaiciłyby rozgrywkę i wtedy gracze zamiast grać gdzie indziej, graliby u nas. Sam bym wybrał pare skinów :D. Nie wiem tylko jak plugin wpływa na stabilizaję serwera, ale jeśli nie zaszkodziłoby to, to na pewno byłoby fajniej. 1
Koeni Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zajebisty plugin - dodać go mogę na każdy serwer :) No było by nawet świetnie :) Tylko dobrze jakby miał dostęp do tego VIP, bo więcej pieniędzy na server :) PS : Nesty zrobisz z tym VIP'em ? :P Nie moge się doczekać :D
Maku Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zwiększenie slotów : NIEPaints: NIE dla wszystkich (TAK dla VIP) 1. Zwiększenie ilości graczy zepchnie serwer do stylu FFA co jest sprzeczne z założeniami oczekiwanego stylu rozgrywki.2. a) Jeśli ma być wprowadzony to tylko w celach 'profitowych' dla sieci. b) Możliwe zwiększenie zainteresowania serwerem wśród osób grających 'dla skinów' (większa frekwencja jako +). b) Zabija całą otoczkę posiadania i zdobywania skinów. 2
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Zajebisty plugin - dodać go mogę na każdy serwer :) a mówiłeś że gotowców nie używasz ;/ zajebisty plugin, dodać go! Attention: Please dont use this plugin to sell as vip feature because valve can get angry for it and block this plugin and ban your server. Requests to make this plugin accesible only for vips will be ignored. chyba wszystko jasne ? Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez bolek_stw
Koeni Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Attention: Please dont use this plugin to sell as vip feature because valve can get angry for it and block this plugin and ban your server. Requests to make this plugin accesible only for vips will be ignored. Widziałem na jednym serverze, że jest ten sam plugin i też dla VIP'ów. Zobaczymy jak coś ;)
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ktoś ma wyjebane że będzie on jakiś czas a potem go zablokują... typ idioty
BrokenHeart Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 bolek, też widziałem na innym kiedyś i było wszystko ok. Maku, Mi, oczywiście że only VIP :). Zamiast kupować skina to będę go miał tu gdzie gram więc dla mnie jak najbardziej korzystniej :D.
Koeni Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Każdy będzie latał z Dragon Lore'm :P
Maku Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pasha "Skiny nie grają"Jak nie dla $$ to wcale.
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 To raczej jest ostrzeżenie, że gdy Valve się dowie to może zablokować serwer. Ale czy tak zrobi czy nie - nie wiadomo, ale ma do tego prawo. Z drugiej strony, wybieranie noży też powinno być karalne. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bardzo fajny pomysł. Noże też miały być karalne, i co? Fajnie by serwer wyglądał, taki zasypany M4A1-S | Grotto :D
RaR Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja myślę tak, na pewno fajne urozmaicenie, ale wydaje mi się że takie rzeczy bardziej nadają się na jakieś FFA a nie na TP. Jeżeli by został dodany to tak jak piszecie tylko dla VIP. Pozdrawiam 1
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jest to tylko wygląd broni wiec nie psuje to klimatu to. Moze to byc dodane na wszystkie serwery :) Jedynie maku ma racje z "b" zabija to żądze zdobywania nowych skinów
Maku Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Chodziło mi o to, że nie będzie żadnej wyjątkowości wśród graczy i nikt się nie 'zachwyci' posiadanymi przez nas skinami (po to one są prawda?). Wybaczcie nie umiem tego ubrać inaczej w słowa, tak więc:
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Pomysł ze skinami jest ok , pod warunkiem że będzie dostępny tylko dla (VIP) co do zwiększenia ilości graczy na serwerze jestem na NIE wydaje mi się że teraz jest idealnie z ilością ludzi na serwerze i wszystkim dobrze się gra :)
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 1 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2015 Tak pomysl ze skinami zajebisty ale tak jak mowicie tylko dla USLUGI VIP :)
Właściciel GET Opublikowano 28 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 28 Maja 2015 Plugin sam w sobie zawiera jeszcze wiele bugów, ponadto trzeba przeanalizować czy będzie go można wdrożyć jako V.I.P-a lub częściowo. Więc wątek dodany do TODO. 3
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2015 Niestety - przez nową politykę Valve możemy dostać bana w postaci blokady adresu IP na serwer, gdy wprowadzimy ten plugin.
Rekomendowane odpowiedzi