Kwahuu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Siema otoz mam wieeeelki problem. Gram na tej serverowni (only dd2) w chu i jeszcze wiecej i gra mi sie swietnie. I stalo sie takie cos, ze gdy chcialem wejsc na server pojawil sie blad, ze cs przestal dzialac, gdy probowalem go wlaczyc nie wlaczal sie wiec go przeinstalowalem i mam teraz problem ze mam bardzo duzy ping po 130+ takie sciny ze masakra! Nic sie nie da zrobic i sie denerwuje juz powoli bo nie moge pograc ;// http://www.speedtest.pl/test/107981408 - tutaj macie link do speedtestu gdzie widac ze mam ping 40+/-, kolega cos mowil ze to moze byc wina confingu? :] Dodam iz mam ns'a, bo steama sprzedalem.
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Przeinstalowałeś go na inny dysk, czy tylko do innego folderu? Obawiam się, że to nie wina internetu tylko komend. Wklej swój config na stronę "wklej.org" i podaj mi link. PS. Zły dział :D Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez draxe
Kwahuu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Przeinstalowalem go do innego folderu lecz tam co pozostalo to usunalem Ccleanerem. Zaraz podam confing i dam edita. Mam 2gie pytanie. Czy mozna miec modele z cs go? Mi sie lepiej gra jakos wtedy ;d O taki confing Ci chodzilo? Nic tutaj nie zmienialem od razu taki mialem ;p http://wklej.org/id/1696502/ Mam nadzieje mordeczki ze mi pomozecie bo fajnie mi sie tutaj gra :]]] Cos mi sie wydaje ze zly podalem confing ;p Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Kwahuu
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Przeinstalowalem go do innego folderu lecz tam co pozostalo to usunalem Ccleanerem. Zaraz podam confing i dam edita. Mam 2gie pytanie. Czy mozna miec modele z cs go? Mi sie lepiej gra jakos wtedy ;d Można, można - to nie wspomaga w żaden w sposób, więc jest to jak najbardziej dozwolone.
Kwahuu Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Można, można - to nie wspomaga w żaden w sposób, więc jest to jak najbardziej dozwolone. Okej dzieki :] A pomozesz mi z reszta? Bo chce pograc bardzo ;<<<
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Okej dzieki :] A pomozesz mi z reszta? Bo chce pograc bardzo ;<<< Pisz PW.
Właściciel GET Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi