Skocz do zawartości

[KOSZ] [KOSZ] Wielki problem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otoz mam wieeeelki problem. Gram na tej serverowni (only dd2) w chu i jeszcze wiecej i gra mi sie swietnie. I stalo sie takie cos, ze gdy chcialem wejsc na server pojawil sie blad, ze cs przestal dzialac, gdy probowalem go wlaczyc nie wlaczal sie wiec go przeinstalowalem i mam teraz problem ze mam bardzo duzy ping po 130+ takie sciny ze masakra! Nic sie nie da zrobic i sie denerwuje juz powoli bo nie moge pograc ;//

http://www.speedtest.pl/test/107981408     - tutaj macie link do speedtestu gdzie widac ze mam ping 40+/-, kolega cos mowil ze to moze byc wina confingu? :] Dodam iz mam ns'a, bo steama sprzedalem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Przeinstalowałeś go na inny dysk, czy tylko do innego folderu?

Obawiam się, że to nie wina internetu tylko komend. Wklej swój config na stronę "wklej.org" i podaj mi link.

PS.

Zły dział :D

Edytowane przez draxe
Opublikowano (edytowane)

Przeinstalowalem go do innego folderu lecz tam co pozostalo to usunalem Ccleanerem. Zaraz podam confing i dam edita.

Mam 2gie pytanie. Czy mozna miec modele z cs go? Mi sie lepiej gra jakos wtedy ;d

O taki confing Ci chodzilo? Nic tutaj nie zmienialem od razu taki mialem ;p

http://wklej.org/id/1696502/

Mam nadzieje mordeczki ze mi pomozecie bo fajnie mi sie tutaj gra :]]]

Cos mi sie wydaje ze zly podalem confing ;p

Edytowane przez Kwahuu
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przeinstalowalem go do innego folderu lecz tam co pozostalo to usunalem Ccleanerem. Zaraz podam confing i dam edita.

Mam 2gie pytanie. Czy mozna miec modele z cs go? Mi sie lepiej gra jakos wtedy ;d

Można, można - to nie wspomaga w żaden w sposób, więc jest to jak najbardziej dozwolone.

Opublikowano

Można, można - to nie wspomaga w żaden w sposób, więc jest to jak najbardziej dozwolone.

Okej dzieki :] A pomozesz mi z reszta? Bo chce pograc bardzo ;<<<

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Okej dzieki :] A pomozesz mi z reszta? Bo chce pograc bardzo ;<<<

Pisz PW. 

• Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• 4 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności