Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) przed oglądaniem polecam dać na jakość HD ;) Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez atraX.sO 5 Cytuj
BrokenHeart Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Gut dżab maj frend ^^ Lubię takie filmiki, plis more :) 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 dziękuje :) będzie więcej na pewno :D Cytuj
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ciekawy fragmovie. Filmik może i nie jest zbyt profesjonalny, ale jest w nim coś, że chce się obejrzeć do końca te wszystkie fragi :) 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 fakt nie jest profesjonalny (ograniczenia programowe do obrabiania) starałem się żeby był lepszy smaczek i żeby w spół grało z muzyką , ale własny więc mam satysfakcję :D dziękuje za komentarz pozdrawiam :D 1 Cytuj
blackfive Opublikowano 10 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2015 w ogóle co to za rangi są że sobie biegają po tęczowej krainie :D 0 refleksu :P 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 17 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2015 Kille na długiej easy kill, jak cały team gra jak silvery i wbijają bez fleszy pojedynczo i dają się zestrzelić jak ostatnie kaczki to gg. Za wysoko trzymasz celownik, te fullauto i wszystko. Przypuszczam że poziom: gold 4 - 1 ? Ogólnie jak na swój poziom to dobrze i dobry film. 1 Cytuj
Shoooya Opublikowano 21 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Ogólnie filmik prawilny, długo nagrywasz? Cytuj
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 22 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 No,no Atraxik jak wymiata :) 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2015 kogo to ja widzę na forum cRoss'ik :D witam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi