Wilkor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 ja mam pytanie od którego zależą długie godziny mojego życia :( najpierw opis sytuacji ,mamy z kolegą takie samo ip no i on został zbanowany permanentnie a ja nie mogę grać ,na dodatek on nie może wstawić screenów które dostał bo ich nie ma ,ale to nie ważne . No i pytanie :czy mogę się ubiegać o konto neo i czy w ogóle pozwoli mi to wrócić do gry na serwerze Cod Mod :(
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 jeżeli zakupisz gre cs na steam klucz kosztuje 10zl o ile amxbans nie jest ustawiony na sprawdzanie ip w przypadku gracza steam ,czyli system Cie nie wychwyci,musi ktoś się wypowiedzieć znający na konfiguracji amxbansa
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi