BrokenHeart Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam. Przymierzam się do kupna tej gry. Grałem w pierwszą część i mi sie spodobała więc postanawiam kupić drugą. WIie ktoś może czy jeszcze ludzie w to grają ? Chodzi mi o multiplayer. A może ktoś z naszej sieci też gra ? Pozdrawiam :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Grają, grają. + http://www.gametracker.com/search/left4dead2/
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja w to grałem i fajna gierka ale fajnie sie gra ze swoimi i z ts-em bo robisz sobie TP :) jak kupisz to można będzie sie zgadac to zagramy :)
BrokenHeart Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dzieki chłopaki :D W takim razie kupuję, jak wszystko ogarne to odezwe się do Ciebie Kanrin. :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Spoczko :) to pobiorę l4d2 :D
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wszystko wyjaśnione. Zamykam.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 9 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych → Pozostałe do Gry → Left4Dead2 → Off-topic
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 1 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → League of Legends → Off-topic do Gry → Serie gier komputerowych → Pozostałe
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi