Skocz do zawartości

[KOSZ] Granat , TK i ban

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemanko ja odnośnie sprawy dostawania BANA za TK (jest to dobry i sprawdzony sposób na osoby które utrudniaja gre) ale niestety dotyka to tak samo osoby co puściły granat nie tam gdzie trzeba czyli nie celowe TK , i czy czasem nie lepiej by bylo żeby serwer dawał kick zamiast odrazu banować ?  Szacuneczek dla was i pozdro

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czyli będzie sam kick za TK, jeżeli nie będzie admina na serwerze to sobie wróci tak?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ban jest ustawiony chyba na mape ,więc i tak i tak może wrócić chodzi o to że może jest jakieś inne rozwiązanie a jak ktoś chce przeszkadzać w grze nie koniecznie musi zabijać swoich żeby to robić

Opublikowano

Pisałem już kiedyś na ten temat i z tego co pamiętam nie jest to ban z serwera( nie jest wpisany nawet w sbansa) z tego co czytałem na innych forach jest to ban od Valve, który jest podobny do tego z MM i resetuje się po mapie. Sam juz dostałem chyba z 10 takich bo jakiś idiota wchodzi pod celownik. Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W sumie... w jakiś sposób jest to kłopot bo tak jak piszecie ktoś przypadkowo to zrobi a z drugiej jest to dość przydatna sprawa zresztą sami wiecie z jakich względów... Ciężko jest zdecydować tak na prawdę co z tym ,, problemem " zrobić. 

Opublikowano

Racja, są to przypadki kiedy nowe osoby na serwerze w momencie rozpoczęcia rundy "machają" nożem. Podczas rozgrywki jeśli dojdzie do celowego TK sprawą taką może zająć się administracja serwera. Wczoraj sam niefortunnie "z powodu zbyt dużych obrażeń zadanych sojusznikom" zostałem zbanowany na 1 mapę. Obrażenia w 100% 'przypadkowe' z granatów. Konsola nie zwracała żadnego statusu odnośnie bana.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niby z tymi osobami co machaja nożem na początku rundy to masz rację ale rzecz jest jasna przy wejściu na serwer przy ladowaniu mapy pisze jak czarno na białym ze opcja zadawania obrażeń kolegom z teamu jest wlaczona wiec ten kto nie czyta ustawień serwera w trakcie wejścia na serwer to jego problem

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A dokładnie pisze przy ladowaniu mapy ze ogień przyjacielski jest włączony. Druga sprawa z granatami.. Od czego jest radar? Patrzysz na radar upewniasz się ze nie ma tam nikogo z teamu i rzucasz

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności