ApsIK Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam mam od samego początku gdy zainstalowałem system XP jest powolny system. Mam pytanie można to jakoś przyspieszyć ( DOBRE SPOSOBY ! ) . Dodam jeszcze że pousuwałem zbędne rzeczy z uruchamiania przez msconfig. PS : Na windowsie 7 miałem szybszy start niż na xp :) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez ApsIK
JuPIK Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Proponuję, abyś zainstalował program mccleaner-zwiększa szybkość. Win xp jest niewspierany i jest przeszłością. Jak szybki masz komputer (podaj mi nazwe procesora oraz nazwe płyty głownej) :). Zapewne, Twój komputer się ''zamula'', ponieważ masz słaby sprzęt.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Podaj parametry twojego sprzętu bym mógł ocenić.
ApsIK Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Temat do kosza. Komp w naprawie :D
Rekomendowane odpowiedzi