Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zapytac czy warto w to grac bo mysle czy by sobie nie sciagnac. Chodzi mi o rok 2015 ;p. Pozdro

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Grałem, gierka spoko jak dla mnie. Warto pograć. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli lubisz te klimaty to tak :). Ja grałem przez 2 miesiące, ale zrezygnowałem ponieważ wole inne klimaty (np cs:go).

Opublikowano (edytowane)

Jakoo iż gram w  WOTA już ponad 2 lata myślę że moja wypowiedź zachęci cię do gry. 

Od razu zaznaczam, zacznij grać jeśli masz cierpliwość do gier. Ponieważ tutaj początki są łatwe, nie wiem czy wiesz ale czołgi są podzielone na tiery ( od I do X ) takie jakby levele. Gdy zaczynasz grę jednym czołgiem dojście do 4-5 tieru zajmie ci 2 dni :)

Lecz tu zaczynają się schody, 6-8 tier tam spędzasz tygodnie aby odblokować kolejny czołg a czasem tygodnie na odblokowanie innego działa w czołgu. 

Aa jeśli mówimy o 9-10 tier, to kolego powiem ci że na niektóre X tiery zbierałem w sumie to najdłużej rok. Więc naprawdę trzeba mieć cierpliwość, nie zrozum mnie źle że chce cie odnieść od tej gry :D Wręcz przeciwnie, WOT daje mi mnóstwo przyjemności z gry i myślę że jak się w nią wdrążysz bardziej to i tobie zacznie ona frajdę przynosić.

A co do samej gry, gra jest bardzo dobrze zrobiona, z nielicznymi bugami, jak w cs-go liczy się tam współpraca drużynowa. Kto lepiej opanuje mape, kto szybciej dojedzie na dane miejsca bojowe, kto szybciej przebije się przez front wroga aby dostać się do bazy przeciwników. Dużo trybów, w tym kooperacja z kumplami. 

Jeśli miałbyś jakieś pytania, jaką linią zacząć grać itp itd to wal śmiało, służę pomocą 

Na dzień dzisiejszy tak chwaląc się nie chwaląc posiadam już 17 X tierów :D

Pozdrawiam ! :)

Edytowane przez adamekh
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dzieki wielkie kolego, jak zdecyduje czy grac to napisze na pewno z paroma pytaniami :D

Opublikowano

Luzik ! :D 

Jak coś to na szybcika założę nowe konto, i przy pierwszych bitwach pogramy kooperacje i pokaże ci ważne miejsca na mapie, jak się ustawiać czołgiem, podstawowe taktyki, częste błędy popełniane przez nowych ;p 

: )

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamykam na prośbe autora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności