arczii Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam, jako byly admin ZM, musze wam powiedziec ze frekwencja adminow na serverze jest bardzo niska, od paru dni znow zaczalem grac ale w porannych godzinach gdzie server jest prawie pelny, sa notoryczne : - podkladki - miny drabinka + woda - blokowanie - o kulturze juz nie wspomnie jaka panuje Nesty, pisalem Ci o tym na STEAM ale odpisywac to Ty chyba mi juz nie lubisz :) Pozdarwiam. 1
JimiHumuhuma Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Człowieku, ale o czym ty mówisz, większość adminów to dorośli ludzi którzy pracują tak lub się uczą, nie każdy może sobie pozwolić na wejście w godzinach porannych. Sam teraz od czasu do czasu wbijam rano z racji takiej, że mam przestój w robocie a tak to do 17 jestem nie do złapania. 4
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 http://fragujemy.com/forum/111-zi-podania-na-admina/ ;> 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Trochę nie w porządku się zachowujesz, skoro jeszcze jakiś czas temu Tobie była wiecznie zwracana uwaga na ten sam temat. Adminów nie mamy porannych w wystarczających ilościach. Wiec temat bezsensu. Nie muszę Ci odpowiadać na takie tematy.
Chilu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zawieszony Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jako były admin Zm ? Zlóż podanie skoro znowu grasz? Nie kazdy ma tyle czasu co ty
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Temat wyczerpany.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi