Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam problem z uruchomieniem gry. Po włączeniu cs pokazuje mi się normalnie okno gry, jednak po chwili znika i pojawia się czarny ekran. Jedyne co mogę zrobić to zresetować laptop. Po ponownym włączeniu zazwyczaj, ale nie zawsze, gra uruchamia się prawidłowo. Czasami odpali się dopiero za 3 razem. Co robić? Jak tak dalej będzie szło to mogę uszkodzić sobie dysk to raz, a dwa tracę przy tym sporo czasu i oczywiście nerwów... Miał ktoś podobny problem? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Josh 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wyskoczyła informacja, że trzy pliki były uszkodzone czy coś. Próbowałem włączyć grę kilka razy i za każdym razem wszystko działało poprawnie. Prosiłbym o nie zamykanie tematu przynajmniej do dnia jutrzejszego. Jeżeli wszystko będzie w porządku post będzie edytowany. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zobacz, czy w procesach nie masz procesu EXPLORER.EXE (muszą być z dużych.).

Jeżeli taki proces istnieje, to go wyłącz i spróbuj włączyć cs.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie mam. Mam tylko proces explorer.exe pisany z małych liter. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To tego nie wyłączaj. Może reinstalacja by Ci pomogła lub przeinstaluj steam na inny dysk (jeśli posiadasz)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Te dwie rzeczy też już próbowałem robić. Zapomniałem wspomnieć wcześniej :/ Czekam za innymi pomysłami. 

Opublikowano

Miałem podobny problem i jedynie co to rozwiązało to :

1. Odinstaluje wszystkie pliki każdy jeden śmieć z pliku STEAM

2. Usun Gre

3. Zainstaluj steama na nowo poczekaj aż aktualizacja początkowa dojdzie do końca.

4. Pobierz CS

może spróbuj jeszcze odpalić cs przez SDK programik taki na steam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko usuwałem oprócz jednego folderu z mapami, ale on nie znajduje się nawet w folderze z counter strike. Jest to folder do którego wrzucam wszystkie mapy, które ściągnąłem już wcześniej. Powiem, że szkoda mi go usuwać, bo jest tam ponad 100 map, a wątpię żeby wina leżała tam.

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Celowo nowy post.

Zrobiłem jeszcze raz reinstall, bo mam problemy ze strzelaniem (najprawdopodobniej wina leży po stronie myszki, bo się zacina), ale nie włączą mi się w ogóle czarny ekran, ponieważ musiałem zmienić rozdzielczość - miałem czarny pasek i nie widziałem 1/4 gry. Problem został rozwiązany. Temat można zamknąć i dziękuje wszystkim za pomoc. Jakoś dam radę grać ;) Jak widać czasami kilka razy usunięcie gry sprawdza się przynajmniej w moim przypadku. 

Pozdrawiam
Josh 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności