Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 14 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2011 Pytania do naszych graczy - wejdź!Otóż, mam do was krótkie pytanka na które chciałbym, abyście odpowiedzieli a na pewno trochę lepiej się poznamy ze strony naszej gry . Zabieramy się do czytania i wypełniamy dane.----------------------------------Staż gry w CS: 3-4 lataTwój name w owej grze: MACIUSS1Ulubione bronie: AK47, AWP, USPUlubiona mapa: de_mirage, dd2Co najbardziej cenisz w tej grze: NiezawodnośćSTEAM ON/OFF: ON - beaf15Sprzęt do gry: STEELSERIES 4H (sluchawki), STEELSERIES QCK MINI (podkladka), LOGITECH (klawiatura), LOGITECH (myszka).Ulubiony gracz: neo, pasha oraz EDWARD Staż gry w CS: Twoj name w owej grze: Ulubione bronie: Ulubiona mapa: Co najbardziej cenisz w tej grze: STEAM ON/OFF: Sprzęt do gry: Ulubiony gracz: Cytuj
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 4 lata, coś około no i teraz już mało gram Twoj name w owej grze: powN, powN (: Ulubione bronie: awp,m4a1,ak47,deagle Ulubiona mapa: de_inferno Co najbardziej cenisz w tej grze: Indywidualne akcje, integracja STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Razer lycosa, creative fatality, mycha logitech Ulubiony gracz: cyx [*], robbaN Cytuj
MarkeloN Opublikowano 15 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 6/7 Twoj name w owej grze: Sw3et, asdf, 414 Ulubione bronie: Ak, awp, glock, mp5 Ulubiona mapa: D_mirage Co najbardziej cenisz w tej grze: Granie drużynowo STEAM ON/OFF: On Sprzęt do gry: Monitor LG 19', Klawiatura perixx, myszka perixx, podkładka X7gaming, słuchawki Tracer Shaggy Ulubiony gracz: Neo, Taz, Pasha, Kuben, Lord Cytuj
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 6 lat Twoj name w owej grze: kika Ulubione bronie: m4 Ulubiona mapa: dd2 Co najbardziej cenisz w tej grze: Fragi. STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: myszka x7, podkładka x7, klawiatura alsen, słuchawki jakieś tam z techa. Ulubiony gracz: Nesty bot. Cytuj
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 15 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 5/6 Twoj name w owej grze: KinGDooM Ulubione bronie: awp+dgl Ulubiona mapa:awp_india Co najbardziej cenisz w tej grze: mody. STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Laptop, Acer 5737z. Ulubiony gracz: Nie mam. Cytuj
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 15 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 2 Lata* Twoj name w owej grze: Freakovsky.' Ulubione bronie: M4A1 , USP , AK47 , AWP . Ulubiona mapa: Trochę ich jest ;) Co najbardziej cenisz w tej grze: Wszystko . STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Dobry ;) Ulubiony gracz: Pasha , Neo , LUq , TaZ . @Edytowałem ;) Cytuj
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 15 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Staż gry w CS: 4 lata Twoj name w owej grze: kanix Ulubione bronie: ak47, m4a1, AWP, USP,DgL Ulubiona mapa:de_nuke, awp_india, de_inferno Co najbardziej cenisz w tej grze: Cheaty :D, Wszysko :) STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Słuchawki Creative F4tal1ty czy jakoś tak :D Ulubiony gracz: kanix, Nesty, Neo, LUq, TaZ. Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 21 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 21 Listopada 2011 Staż gry w CS: 4 gdzieś będzie Twój name w owej grze: Nestjusz Ulubione bronie: ak47 i usp Ulubiona mapa: de_nuke, awp_india Co najbardziej cenisz w tej grze: Popularność, rozwój. STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Później edytuję. Ulubiony gracz: Soul Cytuj
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2011 Staż gry w CS: 5 lat (prawie 2 lata steam) Twoj name w owej grze: MaRiaN Ulubione bronie: m4; famas; glock Ulubiona mapa: de_dust2 Co najbardziej cenisz w tej grze: Atmosfere na serwerze STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Creative Fatality HS-1000; klawiatura A4Tech Evolution; mycha A4Tech Ulubiony gracz: Marian xd Cytuj
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 @refresh Cytuj
trzeciak000 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Staż gry w CS: niecałe 3 lata Twoj name w owej grze: $miechu Ulubione bronie: AWP, M4, Deagle, knife Ulubiona mapa: de_westwood Co najbardziej cenisz w tej grze: tmosfera i super ludzi, których poznaję STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: słuchawki Panasonic (nie wiem jaki model), klawiatura Logitech, myszka 4tech Ulubiony gracz: Neo Cytuj
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 30 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 odświeżam ;) Cytuj
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Staż gry w CS: Oko 4 lat ,] Twoj name w owej grze: Cs BNlanty # Hak3R Ulubione bronie: M4,Mp5,Deagle Ulubiona mapa: de_westwood , dd2, Co najbardziej cenisz w tej grze: Grywalność + Niskie wymagania z nie najgorsza grafika ;d STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Standard + słuchawki za 30 zl ,]] Ulubiony gracz: Kuben Cytuj
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Staż gry w CS: 8 lat ( w tym prawie 6 lat STEAM ) Twoj name w owej grze: Wlad3k Ulubione bronie: ak47, awp Ulubiona mapa: dd2, awp_india Co najbardziej cenisz w tej grze: Niezapomniane chwile STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: Laptop Lenovo Y580, Słuchawki - Tracer, Mysz - X7 Ulubiony gracz: Nie zdradzę Cytuj
aKb_O Opublikowano 30 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Staż gry w CS: miesiąc, jeszcze nie znam na wszystkich mapach bsów :O, ale większość podstawowych znam, wcześniej grałem trochę w inne gry jak A.V.A(1600h+), FEAR COMBAT czy Teeworlds(2lata) Twoj name w owej grze: aKb_O Ulubione bronie: , USP, FAMAS, m4, ak47 i AWP(chociaż jeszcze grać się tym nie nauczyłem) Ulubiona mapa: de_inferno Co najbardziej cenisz w tej grze: szczerze mówiąc myślałem, że ta gra jest dużo trudniejsza, ale cieszę się, że tak nie jest STEAM ON/OFF: Steam oczywiście Sprzęt do gry: Deathadder 3.5G+Golathus Alpha Speed, Steelseries 7g, słuchawki hd555+ dac nuForce icon HDP i lcd AW2310 słuchawki używałem raczej do muzyki, ale do grania też są dobre. Do tego oczywiście jeszcze komputer :) Ulubiony gracz: Każdy ;* Dodatkowo moglibyśmy pisać ustawienia. Ustawienia: [rozdzielczość, celownik, bit, dpi myszy, czułość w grze, czułość w windows, zwiększ precyzję wskaźnika)640x480, large, 32bity, 450dpi, 2.0, 6/11, zwiększ precyzję wyłączone Cytuj
B.A. Opublikowano 1 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2012 Staż gry w CS: 2 lata z miesiecznymi przerwami Twoj name w owej grze: FiGhTeR(==>K|S|S<==), Jarasz Jointa!?, Tyskie Lech Kasztelan Tatra Ulubione bronie:M4,deagle,AWP,usp Ulubiona mapa:Deathrun_skills orgy , dd2 nuke aztec pool day zm_defense Co najbardziej cenisz w tej grze:skilla STEAM ON/OFF:nie posiadam :( Sprzęt do gry: myszka 4TECH, głosniki Ednet, monitor Relisys Ulubiony gracz: Jaskier Cytuj
Zyx Opublikowano 1 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2012 Staż gry w CS: kto by to liczył ok 3-4 Twoj name w owej grze: Zyx Ulubione bronie: aka, m4 Ulubiona mapa: dd2, inferno Co najbardziej cenisz w tej grze: nic STEAM ON/OFF: ON Sprzęt do gry: klawa HP, mysz LogiTech, sluchawki sennheiser HD201. Ulubiony gracz: nikt Cytuj
Pumaaa Opublikowano 2 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Staż gry w CS: 2 Tygodnie ( Gram u kuzyna bo mam takiego zje*anego kompa, że mi cs nie wejdzie !!!! Twoj name w owej grze: Radek lub -=Radek=- Ulubione bronie: Auto-Camp Ct, M4A1, Ak-47, AWP, Deser Deagle i XM3 ( ten shotgun z 7 ammo) Ulubiona mapa: zm_poland :D Co najbardziej cenisz w tej grze: Atmosfere na serwerze STEAM ON/OFF: OFF :D Sprzęt do gry: (Nie odpisze, bo mi nie wchodzi cs.) Ulubieni gracze: Nesty, Beny, Freaky and -=Krzysiek=- :D Cytuj
aKb_O Opublikowano 2 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Już cię lubię bo masz takie samo imię jak ja :) Cytuj
LuxiU Opublikowano 6 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2012 Staż gry w CS: Steam 2k11 a Non Steam to tak od 2k9 :) Czyli ogółem to 3 lata :) Twoj name w owej grze: `LuxiU.eXe AIM On .?! Ulubione bronie: M4 , AK , AWP , USP Ulubiona mapa: de_inferno Co najbardziej cenisz w tej grze: grywalność przede wszystkim STEAM ON/OFF: ON oczywiście Sprzęt do gry: Myszka A4Tech x7 , podkładna A4Tech x7 , klawiatura Jakaś tam Tracer , Słuchawki EasyTouch ET-298 Ulubiony gracz: neo , pasha , kuben Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi