ApsIK Opublikowano 26 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 Witam otóż miałem problem ostatnio z kompem miałem problemy ze steamem i przy stracie systemu xp miałem 1k błedów. I postanowiłem wgrać system 7 ( podobno najlepszy do gier ) więc tak chce jak najszybciej pobrać sterowniki do dzwięku mi tylko brakuje ale nie wiem jak sie sprawdza dokładnie jakiej serii ma sie sterownik podam tyle że w easy driver wyszukało mi od dzwięku ; NVIDIA high definition Audio , jest tam wolne pobieranie 40kb/s :( a wnecie mam normalnie i czytałem o tym i każdy z polski przewaznie tak ma i niechciałbym czekać z godzine połtorej za sterownikiem bo chce pobrac na nowo cs;go :) Mógł by ktoś podać jakis program lub link z downlodaem tego sterownika , gdzie szybciej mi sie pobierze :)
Artur Opublikowano 26 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 Ściągnij driveridentifier, wykonaj scan i potem uruchomi Ci się lista sterowników do pobrania które Ci brakują lub jest nowsza wersja. Klikasz Update i ściągasz. 1
ApsIK Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 zadużo kombinacji z pobierawniem naraz otwiera sie jak chce sie pobrać 3 karty i idalej nie wiem jak sie pobiera ;/ prosze inny programik
ApsIK Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Obecnie wgrywam easydriver i jak slimdriver teraz wyszukał to troche wiecej wyszukało brakujacych sterów jednak slim driver sie przydał :) mam nadzieje ze odpali masz + , proszę jeszcze nie zamykać tematu. może coś jeszcze dopiszę :) Mam jeszcze pytanie jak sprawdzić czy ma sie sterowniki do karty głownej? na easy driver zainstalowałem ale jednak na slimdriver wyszukało i nie wiem czy są czy nie xd Edytowane 26 Marca 2015 przez ApsIK
Artur Opublikowano 26 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 O jakie sterowniki Ci teraz chodzi ? Nie rozumiem Twojego pytania. Wszystko możesz znaleźć w menadżerze urządzeń w komputerze wchodzą w panelu sterowania. Jeżeli masz żółty trójkąt przy którymś rozwiniętym urządzenia to brak Ci do niego sterowników. 1
ApsIK Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 jednak są :) dzieki wielkie nastepny plus
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 26 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Ewentualnie w ten sposób możesz sterowniki znaleść i pobrać podaje ci przykład z filmiku, ja tak przeważnie robię gdy nawet nie wiem do czego to jest a kiedy wpisuje w google albo na stronie www.pcidatabase.com i znajduje wszystko. Edytowane 26 Marca 2015 przez kelek 1
ApsIK Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 sterowniki ogarnełem :) ale jest jeszcze jedna sprawa miałem xp system cs go miałem szybkosc pobierania do 400kb/s a teraz mam 100kb/s przeszło :( i nie wiem co jest ale naprawdę miałem szybszego neta na xpku. Co mogę zrobić zeby go przyspieszyć?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 27 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2015 Jak sprawdzasz pobieranie?bo jak cos ściągasz to zalezy od hostingu.
Właściciel GET Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Właściciel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Rekomendowane odpowiedzi