Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż miałem problem ostatnio z kompem miałem problemy ze steamem i przy stracie systemu xp miałem 1k błedów. I postanowiłem wgrać system 7 ( podobno najlepszy do gier ) więc tak chce jak najszybciej pobrać sterowniki do dzwięku mi tylko brakuje ale nie wiem jak sie sprawdza dokładnie jakiej serii ma sie sterownik podam tyle że w easy driver wyszukało mi od dzwięku ; NVIDIA high definition Audio , jest tam wolne pobieranie 40kb/s :( a wnecie mam normalnie i czytałem o tym i każdy z polski przewaznie tak ma  i niechciałbym czekać z godzine połtorej za sterownikiem bo chce pobrac na nowo cs;go :) Mógł by ktoś podać jakis program lub link z downlodaem tego sterownika , gdzie szybciej mi sie pobierze :)

Opublikowano

Ściągnij driveridentifier, wykonaj scan i potem uruchomi Ci się lista sterowników do pobrania które Ci brakują lub jest nowsza wersja. Klikasz Update i ściągasz.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

zadużo kombinacji z pobierawniem naraz otwiera sie jak chce sie pobrać 3 karty i idalej nie wiem jak sie pobiera ;/ prosze inny programik

Opublikowano (edytowane)

Obecnie wgrywam easydriver i jak slimdriver teraz wyszukał to troche wiecej wyszukało brakujacych sterów jednak slim driver sie przydał :) mam nadzieje ze odpali masz + , proszę jeszcze nie zamykać tematu. może coś jeszcze dopiszę :) Mam jeszcze pytanie jak sprawdzić czy ma sie sterowniki do karty głownej? na easy driver zainstalowałem ale jednak na slimdriver wyszukało i nie wiem czy są czy nie xd

Edytowane przez ApsIK
Opublikowano

O jakie sterowniki Ci teraz chodzi ? Nie rozumiem Twojego pytania. Wszystko możesz znaleźć w menadżerze urządzeń w komputerze wchodzą w panelu sterowania. Jeżeli masz żółty trójkąt przy którymś rozwiniętym urządzenia to brak Ci do niego sterowników.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ewentualnie w ten sposób możesz sterowniki znaleść i pobrać podaje ci przykład z filmiku, ja tak przeważnie robię gdy nawet nie wiem do czego to jest a kiedy wpisuje w google albo na stronie www.pcidatabase.com i znajduje wszystko. 

Edytowane przez kelek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

sterowniki ogarnełem :)

ale jest jeszcze jedna sprawa miałem xp system cs go miałem szybkosc pobierania do 400kb/s a teraz mam 100kb/s przeszło :( i nie wiem co jest ale naprawdę miałem szybszego neta na xpku. Co mogę zrobić zeby go przyspieszyć?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak sprawdzasz pobieranie?bo jak cos ściągasz to zalezy od hostingu.

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności