Krain KaMil Wnu Opublikowano 20 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Witam o tuż mam problem taki : Wczoraj o godzinie 13 po zakupilem klase premium ninja wszystko jestt ok wchodze na nick wybieram premium ninja i gram gralem okolo godzinyy zmianilem sobie klase chce wejsc na ninja i nie moge a lv mam ktory wbilem 22 nw co jestt mam kod z sms wrazie nie wierygodnosci ale mam tez lv 22 ninja i nie moge wbic na nia prosze o sprawdzenie moj nic w na Cod Mod to Dr.Jointt^ dzieki wielka za sprawdzenia poniewaz chce grac dalej ;) Niewiem czy w tym dziale napisalem ale nie znam sie zbyt dobrze z gory dzieki wielkie Pozdrawiam Dr.Jointt^ Edytowane 20 Marca 2015 przez Gandzior
VULGAR. Opublikowano 20 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Marca 2015 Może sprawdź tak dla siebie w panelu użytkownika czy masz przypisaną usługę. Wchodzisz w sklep, masz tak panel użytkownika, załóż konto i sprawdź. :)
Właściciel GET Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 20 Marca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi