Und€®t4k€r Opublikowano 15 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2015 Wymienię Dwie Bronie Na Prawdziwą Kase na steam gdyż chciałbym zrobić otworzyć swoje skrzynki ;) link do mojego ekwipunku :) http://steamcommunity.com/id/under-taker/inventory/#730 Wymiany dokonam na TEAM SPEAKU tego forum przy obecności HE @ wszystkich Serwerów i jak i tego forum Cena jaką sobie życzę to jak na zdjęciu ;) ani grosza mniej ani więcej ;) Desert Eagle (StatTrak™) | Kobaltowy zamęt - Fabrycznie nowy Glock-18 (StatTrak™) | Żywiołak Wody - Przetestowana w boju
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 16 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2015 Nie wiem czy wiesz ale sprzedając poza rynkiem społeczności powinieneś odliczyć %który bierze valve bo inaczej nikt nie kupi 1
Und€®t4k€r Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Kanrin mogę puść na ugodę taką że będzie miał ktoś paysafa całej wartości tych pistoletów poda mi kod a ja się wymienię z nim na TEAM SPEAKu przy obecności Administracji Serwera <ninja> Jestem uczciwym " ziomalem " Facetem ale nie pozwole by jakiś gimbus " Oszust " Zabrał moje bronie bo teraz takich pełno :x Będą kody na kase daję traida i wszyscy sa zadowoleni ;) ;*
pjN Opublikowano 17 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Jakbyś myślał to byś wymienił to na klucze na csgolounge
Und€®t4k€r Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Jakbyś myślał to byś wymienił to na klucze na csgolounge Jakbyś ty pomyślał to a) składam tu swoją propozycję może kogoś to zainteresuje b) nie jestem typowym gimbaza który nie wie że można się również tam wymieniać Edytowane 18 Marca 2015 przez Und€®t4k€r
Und€®t4k€r Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 TEMAT NIE AKTULNY : )
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 20 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi