Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick podczas gry: Ahmed
Nick admina podczas gry: Paciaciakowa
Dlaczego składasz skargę: Dostałem bana na tydzień za to że napisałem na all chacie "pobiłem rekord dzifki" btw. nikomu to nie przeszkadzało i nikt nic nie pisał ani nie było to skierowane do konkretnej osoby. Rozumiem ban na max 1h za takie coś ale na tydzień to chyba patola
Opis sytuacji: Wyżej (pobiłem rekord)
Dowódhttp://bany.fragujemy.com/bans/780.html

Nie mam pytań do admina który to zrobił ale naprawdę chyba ma coś nie tak z głową...  

[FRAGBans] ===============================================
[FRAGBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[FRAGBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com
[FRAGBans] Powod: 'Nie umiesz sie zachowac? to won!'
[FRAGBans] Dlugosc bana: '1 week'
[FRAGBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1260446853'
[FRAGBans] Twoje IP: '178.43.29.63'
[FRAGBans] =======================================

Śmieszne jeżeli tak traktujecie graczy.

@Edit. 
Widzę H@ Paciak to jest pewnie ten admin od którego dostałem bana wiec prawdopodobnie mogę zamknąć temat bo i tak pewnie nic z tym nie zrobisz ... tak samo jak reszta.
Edytowane przez AhmedOdpalam
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To, że jest H@ nie znaczy, że jak popełnił błąd to nic z tym nikt nie zrobi.

Opublikowano (edytowane)

Nie dość, że masz od wuja banów za skracanie, to jeszcze dalej skracasz. Bana nadałem Tobie, dlatego iż na serwerze musi panować kultura, nie chodzi mi o przeklinanie typu "kurwa", czy "japierdole" ale nie uważasz, że pisanie "pobiłem rekord dzifki" jest przesadą?

P.S Ty nie możesz zamykać tematów na forum. 

Edytowane przez Paciak
Opublikowano

Przesadą? Uważam że ban na tydzień jest przesadą lol . Po za tym bany za skracanie dostałem 2 lub 3 razy gdzie pierwszego bana dostałem trochę po tym jak zacząłem grać na serwerze i widziałem co inni robią to też tak robiłem. Co do słownictwa to widziałem dużo razy jak byli admini na serwerze i ludzie się normalnie wyzywali a oni albo nic nie robią albo dają bana na max 1h , chcesz mieć kulturę to wgraj plugin żeby blokowało wulgaryzmy co do słów pobiłem rekord dzifki nie pisząc tego do konkretnej osoby nawet nie odebrałbym tego jako obraza więc nie wiem o co chodzi ... Co do skracania to pograj na innym nicku przez jakiś czas i zobaczysz, że adminów nie ma dość często a ludzie skracają mapy cały czas to teraz powiedz mi czemu ja mam nie skracać mapy skoro typ skraca ją w 15-20 sec a ja mam biegać po pułapkach? gdzie sens takiej gry jak umiem i mogę skracać gdy inni to robią też to robię przynajmniej mam jakaś satysfakcje i rywalizacje... Przykładowo dzisiaj typ o nicku : eryk polska polnocna skracał na chyba mapie actic pisałem mu żeby tego nie robił ale on nadal to skracał znudziła mnie kłótnia z tym typem i też zacząłem skracać po chwili jak przechodziłem pierwszy przed nim to się zdenerwował wszedł na spect i powiedział ze kręci demo powodzenia ... Nakręci na mnie demo za coś co zaczął? 

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie 2 bany za skracanie i tak jak napisałem 1-wszy dostałem jak zacząłem grać i nawet nie wiedziałem że nie wolno tego robić patrząc jak grają inni gracze. Ban na 3 dni = ban na wszystkie wasze cs'y również cs;go? Trochę długo ale jak chcecie .... Grałem dość często wraz z kumplami.

@Edit. Przykładowo patrząc w AMX Ban : ban Nagminne skracanie 2h / Obrazy 2h / Obraza admina 2h / Obraza 4h i dużo dużo więcej tego typu nie widze bana na jakiś dłuższy okres. Nie mówiąc o tym że mało jest takich banów bo zazwyczaj kończy się na upomnieniu.

Edytowane przez AhmedOdpalam
Opublikowano

Dobra, ban zostanie skrócony, ale wiedz, że jeżeli taka sytuacja powtórzy się, to nie będzie takiej taryfy ulgowej.

Ban zostanie skrócony do 3 dni.

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności