AhmedOdpalam Opublikowano 9 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Twój nick podczas gry: AhmedNick admina podczas gry: PaciaciakowaDlaczego składasz skargę: Dostałem bana na tydzień za to że napisałem na all chacie "pobiłem rekord dzifki" btw. nikomu to nie przeszkadzało i nikt nic nie pisał ani nie było to skierowane do konkretnej osoby. Rozumiem ban na max 1h za takie coś ale na tydzień to chyba patolaOpis sytuacji: Wyżej (pobiłem rekord)Dowód: http://bany.fragujemy.com/bans/780.htmlNie mam pytań do admina który to zrobił ale naprawdę chyba ma coś nie tak z głową... [FRAGBans] =============================================== [FRAGBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [FRAGBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragujemy.com [FRAGBans] Powod: 'Nie umiesz sie zachowac? to won!' [FRAGBans] Dlugosc bana: '1 week' [FRAGBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1260446853' [FRAGBans] Twoje IP: '178.43.29.63' [FRAGBans] =======================================Śmieszne jeżeli tak traktujecie graczy. @Edit. Widzę H@ Paciak to jest pewnie ten admin od którego dostałem bana wiec prawdopodobnie mogę zamknąć temat bo i tak pewnie nic z tym nie zrobisz ... tak samo jak reszta. Edytowane 9 Marca 2015 przez AhmedOdpalam
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 9 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 To, że jest H@ nie znaczy, że jak popełnił błąd to nic z tym nikt nie zrobi.
Paciaciak Opublikowano 9 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Nie dość, że masz od wuja banów za skracanie, to jeszcze dalej skracasz. Bana nadałem Tobie, dlatego iż na serwerze musi panować kultura, nie chodzi mi o przeklinanie typu "kurwa", czy "japierdole" ale nie uważasz, że pisanie "pobiłem rekord dzifki" jest przesadą? P.S Ty nie możesz zamykać tematów na forum. Edytowane 9 Marca 2015 przez Paciak
AhmedOdpalam Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 Przesadą? Uważam że ban na tydzień jest przesadą lol . Po za tym bany za skracanie dostałem 2 lub 3 razy gdzie pierwszego bana dostałem trochę po tym jak zacząłem grać na serwerze i widziałem co inni robią to też tak robiłem. Co do słownictwa to widziałem dużo razy jak byli admini na serwerze i ludzie się normalnie wyzywali a oni albo nic nie robią albo dają bana na max 1h , chcesz mieć kulturę to wgraj plugin żeby blokowało wulgaryzmy co do słów pobiłem rekord dzifki nie pisząc tego do konkretnej osoby nawet nie odebrałbym tego jako obraza więc nie wiem o co chodzi ... Co do skracania to pograj na innym nicku przez jakiś czas i zobaczysz, że adminów nie ma dość często a ludzie skracają mapy cały czas to teraz powiedz mi czemu ja mam nie skracać mapy skoro typ skraca ją w 15-20 sec a ja mam biegać po pułapkach? gdzie sens takiej gry jak umiem i mogę skracać gdy inni to robią też to robię przynajmniej mam jakaś satysfakcje i rywalizacje... Przykładowo dzisiaj typ o nicku : eryk polska polnocna skracał na chyba mapie actic pisałem mu żeby tego nie robił ale on nadal to skracał znudziła mnie kłótnia z tym typem i też zacząłem skracać po chwili jak przechodziłem pierwszy przed nim to się zdenerwował wszedł na spect i powiedział ze kręci demo powodzenia ... Nakręci na mnie demo za coś co zaczął?
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2015 Właściciel Opublikowano 9 Marca 2015 Ja jestem za tym, aby skrócić to do 3 dni. 1
AhmedOdpalam Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Dokładnie 2 bany za skracanie i tak jak napisałem 1-wszy dostałem jak zacząłem grać i nawet nie wiedziałem że nie wolno tego robić patrząc jak grają inni gracze. Ban na 3 dni = ban na wszystkie wasze cs'y również cs;go? Trochę długo ale jak chcecie .... Grałem dość często wraz z kumplami. @Edit. Przykładowo patrząc w AMX Ban : ban Nagminne skracanie 2h / Obrazy 2h / Obraza admina 2h / Obraza 4h i dużo dużo więcej tego typu nie widze bana na jakiś dłuższy okres. Nie mówiąc o tym że mało jest takich banów bo zazwyczaj kończy się na upomnieniu. Edytowane 9 Marca 2015 przez AhmedOdpalam
Paciaciak Opublikowano 9 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 9 Marca 2015 Dobra, ban zostanie skrócony, ale wiedz, że jeżeli taka sytuacja powtórzy się, to nie będzie takiej taryfy ulgowej. Ban zostanie skrócony do 3 dni.
Paciaciak Opublikowano 9 Marca 2015 Zawieszony Opublikowano 9 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Skargi i zażalenia → Przyjęte skargi
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi