Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 Od 2 dni mam problem z dźwiękiem. Wyskakuje mi komunikat antywirusa (AVG 2012), że wykryto zagrożenia. Są to jakieś obrazki, ale nie można ich zobaczeć. Pisze, że podgląd niedostepny. Pliki te znajdują się w temporary internet files. Gdy je usunę, nie mam dźwięku w ogóle. Klikając na "głośniczek" na pasku wyskakuje komunikat: Ponadto pojawia się komunikat wysyłania raportu. Coś związane z Win32, nie pamiętam dokładnie. Jak się pojawi, to prześlę screena. Wiecie, jak rozwiązać ten problem?
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 21 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 Wejdź do menedżera urządzeń i sprawdź czy jest włączona karta dźwiękowa. Jeśli nie to włącz ją. Jeśli tak to wyłącz i włącz na nowo. Ponadto sprawdź czy masz sterowniki dźwięku oraz czy głośniki są poprawnie skonfigurowane.
Właściciel GET Opublikowano 22 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 22 Marca 2012 Szkoda, że nie masz windows 7, bo problem rozwiązałby się znacznie szybciej i lepiej. Zresztą, ja Ci polecam usunąć już tego AVG, kiedyś to było dobre, teraz same podpuchy. Avast znacznie się poprawił. Dodatkowo użyj cofkę z przed kilku miesięcy. Nie wiem dlaczego nikt prawie nie myśli, że taka opcja najwięcej pomaga.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2012 Wejdź do menedżera urządzeń i sprawdź czy jest włączona karta dźwiękowa. Jeśli nie to włącz ją. Jeśli tak to wyłącz i włącz na nowo.Nie pomogło Ponadto sprawdź czy masz sterowniki dźwięku oraz czy głośniki są poprawnie skonfigurowane.Tzn.? Ja przy głośnikach nic nie robiłem przez te 2 dni. ja Ci polecam usunąć już tego AVG,W serwisie mi go zainstalowali, ale nie miałem z nim problemów. Dodatkowo użyj cofkę z przed kilku miesięcyA jeśli to są wirusy? Teraz zauważyłem, że to jest z procesu svchost.exe. Gdy je usuwam wyskakuje odmowa dostępu. Screeny:
Właściciel GET Opublikowano 22 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 22 Marca 2012 Sprawdź w C:\WINDOWS\svchost.exe i jeżeli masz to go usuń. Prawidłowy jest w C:\WINDOWS\system32\svchost.exe - ten przed system 32 to trojan. Tak ma wyglądać usunięcie: 1. Wyłączasz w systemie normalnym przywracanie systemu. 2. Przy uruchomieniu systemu przełącz na system awaryjny. :>
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2012 Skojarzyłem fakt, iż problem pojawił się gdy wyłączyłem zaporę Windowsa. Prawdopodobnie to było przyczyną tego problemu. Wczoraj włączyłem ją spowrotem i od jest OK.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi