Urek00 Opublikowano 26 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Fragujemy.com OstrozNiePacze " teraz " KamilNick admina podczas gry: Fragujemy.com OstrozNiePacze, pijany mistrzDlaczego składasz skargę: Poniewaz dostałem za długiego bana i chcę o skrócenie.Opis sytuacji: Wbiłem na serwer pod Nickiem " Fragujemy.com OstrozNiePacze " i dostałem bana na 1 dzień od OstrozNiePacze podszywanie się pod admina a pan pijany mistrz dodał 5 dni do tego ;-;Dowód: Source Ban można sprawdzić.
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 26 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2015 Podszywanie się pod admina - ban do 7 dni
Właściciel GET Opublikowano 28 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 28 Lutego 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Skargi na admina i gracza do Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] TP at Fragujemy.com → [TP] Skargi na admina i gracza → Archiwum skarg
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi