vifo Opublikowano 25 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 WITAM SERDECZNIE. Dostałem dziś ssy od Admin eMus , chciałbym je wstawić ale niemoge znaleźć ich :OOOOOO POMOCYSzukałem w %appdata%->Local->virtual store-> cs 1.6 i nic ... niema ani w cstrike ani w polish_cstrike ... Niema nigdzie :< co teraz zrobić?
Znakomity Terrorysta Opublikowano 25 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 http://fragujemy.com/topic/7691-wymogi-screeny/
vifo Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 nie mam nic.. niemoge znaleźć ... ;< przepatrzyłem chyba cały komputer i wszystkie foldery cstrike :<
Zasłużony Fragowicz Kierowca Bombowca Opublikowano 25 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 Napisz odwołanie w odpowiednim dziale stosując odpowiedni wzór. Jeśli admin będzie miał ss to znaczy, że i ty musisz je mieć, jeżeli ich nie będzie miał to rozpisze demko.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 17 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi