Skilluje <21 Opublikowano 25 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 Siemanko, Dzisiaj na serwerze zm(około północy) doświadczyłem dziwnego zjawiska. Biegnę do kampy, typek wszedł pierwszy i zablokował mi wejście, po chwili mnie zarazili. trochę się zdenerwowałem, na parę moich słów usłyszałem że: Gdy ktoś pierwszy wejdzie do kampy, ma prawo ją zająć. no to myśle ok, potroluje ja was teraz. nowa runda, biegne jako pierwszy, i blokuje przejscie do teleportu, które przenosiło gdzieś tam wysoko na platforme(mapa zm_crystal albo bunker zm_defense2). po chwili już się plują, i co się dzieje? wyrzuca mnie z serwera, i pisze: added to banned list. i tyle, nie moge wbić na serwa, najlepsze jest to że wchodzę na amx bans i widze... wszystko jest dobrze, nie jesteś zbanowany... no sory, coś tu nie gra, robiłem reinstall cs-a, nic, nie moge dodać serwera do ulubionych, ani wbić na niego przez connect w konsoli... może mi ktoś to wyjaśnić? poza tym, gdzie jest sprawiedliwość? blokowałem przejscie, w którym trzeba było kucnąć, mogę uznać to za kampę, a dobiegłem jako pierwszy. I nie napisałem tego w odwołaniach od bana, bo nawet nie wiem jak zrobić wydruk z konsoli, i nie pamiętam nicku admina. lubieten serwer, gram na nim w nocy, to chyba jedyny serwer, gdzie w nocy gra ktokolwiek na zombie mode. proszę o wyjaśnienie. Mój nick w grze jest taki sam jak na forum czyli: ,,skilluje <21"
CJ. Opublikowano 25 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 Siemka, jesli zalezy Ci na szybkiej odpowiedzi to nie ma czegos takiego jak zawłaszczenie kampy, miejscowki sa wspolne a wszelkie blokowanie jest nagradzane banem, zwyczajnie zostales "zrobiony w bambuko" Wiecej info dadza Ci inni jak zawitaja na forum, PS. widze ze na ONLY DD2 nie chcialo Ci sie ss-ow wrzucic :D 5! 2
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 25 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dokładnie, posłuchałeś gracza, który jeszcze bardziej sie nie zna na regulaminie.Twój ban jest słuszny, aczkolwiek nie został dodany do strony amx, gdyż stronka obecnie jest wyłączona, dla ZI ze względu na trwające prace.Poczekamy jeszcze tylko na admina, żeby napisał, ile musisz jeszcze odczekać. Za ten czas proponuję zapoznać się z naszym regulaminem. Edytowane 25 Lutego 2015 przez JasiuZM
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2015 To dowodzi, że zamiast pytać się jakiemuś graczowi, należy zwrócić się do admina lub upewnić się na forum przeglądając regulamin. 2
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 25 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 Brak reakcji admina, ban minął.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi