PaSkaL Opublikowano 24 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam!Mam taki problem. Ściągała mi się nowa mapa de_austria, ale wywaliło mnie z gry. Teraz wyskakuje błąd Client world model is NULLDo tego błędy z numerami plików typu sprites i models.Ktoś pomoże? :)Filip
KeBaB Opublikowano 24 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 24 Lutego 2015 Spróbuj usunąć mapę i poczekać na Austrie spowrotem żeby się sama pobrała, bądź usuń ją całkowicie z folderu cs_strike i ściągnij z google nową mapę. Myślę, że to pomoże, a jak nie to spróbuj wpisać w konsoli cl_allowdownload 0 a jeśli nie zadziała to cl_allowdownload 1. Myślę, że któreś z tych pomoże :)
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2015 Przebudowałem plik .res, sprawdź. Konkretnie musisz mi podać jakie pliki Ci wywala.
PaSkaL Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2015 Przebudowałem plik .res, sprawdź. Konkretnie musisz mi podać jakie pliki Ci wywala. Ok juz wszystko dobrze. Temat do zamknięcia. Wywaliłem pliki i pobrało od nowa :)
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi