Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 21 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 Tak jak w temacie, chciał bym abyście pomogli mi wybrać hosting do serwera Minecraft. Teraz serwer stoi na sored.pl i nawet jak serwer jest pusty czasami w konsoli jest informacja o przeciążeniu procesora oraz ramu. Płacę za 3 gb ramu u nich 99,79zł gdzie stawiam 30 slotów. Plusy soredu to, + dostęp do ssh + możliwość ustawienia standartowego portu 25565 - własne ip Minusy soredu to, - słaba pomoc techniczna - 30 dni ważności serwera - przeciążone procesory - wysokie prowizje przy wpłacaniu przelewem oraz paypal. Zainteresowała mnie oferta pukawka.pl U nich można kupić 1zł wirtualne za 60 groszy rzeczywistych. A więc za serwer 60 slotów gdzie otrzymuję do wykorzystania 3840 MB ramu Oraz gwarancję, że serwery nie są przeciążone zapłacę jedynie 90 zł przy zakupie tańszej złotówki wirtualnej. Mogę kupić 30 slotów za jedyne 40 zł. Plusy pukawki to, +dobra pomoc techniczna +odciążone procesory +gwarancja jakości +obsługa serwera przez panel ( Nosens dostał by odemnie dostęp do panelu ) +mumble gratis? ( nie jestem pewien ) + tańsza złotówka Minusy pukawki to, - Niestandartowy port - brak dostępu do ssh. Jeśli znacie jakieś dobre oferty to podajcie je, oraz oceniajcie ofertę pukawki.
Właściciel GET Opublikowano 21 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 21 Marca 2012 Pukawka, teraz jakość jest lepsza, bo serwery MC są ponoć w Polsce.
Wygnaniec Opublikowano 21 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 Ja bym ci radził brać z pukawki.pl Poczytaj se: http://fragujemy.com/Pukawka-pl-kolejne-zmiany
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 No to pewnie wezme z pukawki, znalazłem też dobrą ofertę z GHT Pewna osoba chce oddać 650 zł na pukawce po 0,45gr za zł jeśli się kupi całość, może bym uzbierał 240 zł i zagadał do niego niech mi to odda po 0,40 zł :] Wtedy to było by bardzo opłacalne.
Właściciel GET Opublikowano 21 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 21 Marca 2012 Nie pewna osoba, tylko Exus.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2012 Nie ;P Osoba ta ma nick: Niemozliwy
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi