Dawolski Opublikowano 22 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Cześć zrobiłem poradnik z przydatnymi boostami na bombsite B na dd2. Mam nadzieję ze sie wam spodoba i przyda :) 2
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 22 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Niezłe. Fajny głos. W czym robiłeś intro?}@EDIT. Jakich dodatków używasz w Vegasie żeby osiągnąć taki obraz? Podeślesz mi ustawienia? Edytowane 22 Lutego 2015 przez Achtung
Dawolski Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Adobe After Effects CS 6 :) 1
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 22 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Adobe After Effects CS 6 :) Hmm.. ciekawe czy w Vegasie uda mi się osiągnąć taki efekt. Za AAE sie nie biorę jak narazie.
solight777 Opublikowano 8 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Niby spoko ale wiekszosc miejscowek jest dosc znana i oklepana. Fajny pomysl ze smoke'iem tylko ze sam bym pewnie probowal skanowac przez dym i nie wiem czy na turniejowce taka taktyka ma sens. W kazdym razie poranik ladnie zmonowany :)
LaggeR* Opublikowano 8 Marca 2015 Wykluczony Opublikowano 8 Marca 2015 Zostawiłem like i subskrypcję, czekam na równie interesujące filmiki :)
pjN Opublikowano 8 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2015 1 boost: pokazany przez titanów w oficjalnym meczu 2 boost: pokazany przez byłe ldlc, a obecne nV, kio był podsadzony tam 3 boost: widziałem u fraakarts'a 4 boost: bardzo często wykorzystywany przez profesjonalnych graczy, np tarika w meczu z titanami ;) wszystko znane
Rekomendowane odpowiedzi