Skocz do zawartości

[KOSZ] Hosting WWW w wersji LITE i Steambans dla wszystkich klientów Pukawki

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Dołączona grafika

Drodzy klienci,

Od dziś hosting www dostępny jest również w wersji LITE, bez dodatkowych opłat!

Oprócz tego chcielibyśmy poinformować o wprowadzeniu do instalatora modyfikacji systemu Steambans,w którym dla wszystkich naszych klientów uzyskaliśmy licencję, pozwalającą na uczestnictwo w streamingu Steambans, zgłaszanie cheaterów w systemie i korzystanie z globalnej listy banów.

Dołączona grafika

Steambans to najstarsza organizacja, która zwalcza oszustów w grach sieciowych na silniku Half-Life oraz Half-Life 2, czyli we wszystkich wersjach Counter-Strike'a (1.6, CZ oraz Source). W bazie Steambans znajduje się obecnie ponad 44 tysiące numerów SteamID. Oznacza to, że żaden ze zbanowanych SteamID nie będzie mogło wejść na serwer, który uczestniczy w streamingu.

Jednocześnie informujemy o wprowadzeniu do panelu możliwości zmiany nazwy serwera. Funkcja dostępna jest w menu "Info" każdego serwera.

Pozdrawiamy,

Zespół Pukawka.pl

• Właściciel
Opublikowano

Osobiście znowu kolejne zmiany (nie wszystkie tutaj piszą) są pozytywne, poza jednym. Wprowadzeniem do lite hostingu WWW. Dla mnie to totalna bzdura, bo ja jako klient MAX chciałbym się czymś unikalnym pochwalić, bo przecież płacę za coś dodatkowego w ofercie. Dlatego badziewny był ten pomysł z tym wg. mnie. Jednak sępy z LITE będę uważały inaczej.

Opublikowano

Osobiście znowu kolejne zmiany (nie wszystkie tutaj piszą) są pozytywne, poza jednym. Wprowadzeniem do lite hostingu WWW. Dla mnie to totalna bzdura, bo ja jako klient MAX chciałbym się czymś unikalnym pochwalić, bo przecież płacę za coś dodatkowego w ofercie. Dlatego badziewny był ten pomysł z tym wg. mnie. Jednak sępy z LITE będę uważały inaczej.

No Nesty jak wiesz dobrze ZM stoi na Maxie a DR na Lite w sumie to dobre jest ale w sumie to jest jednym słowem porąbane. Właśnie jak pamietam jak kupowałem ZM w Maxie to się cieszyłem tym że ma coś unikalnego chodzi tutaj o hosting www ale coż nic na to się nie pordzi.

Teraz można zainstalować psychostaty itd na DR.

• 5 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności