Żurek Opublikowano 21 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam Problem ze spadochronem xD czyli w ogóle nie mogę sobie zagrać ciągle spadam i umieram ... ;/ Nie wiedziałem czy to tu napisać czy gdzie ? najwyżej usuniecie post 1
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2015 Musisz nacisnąć J ( jak dobrze pamiętam ) i otworzy Ci się ekwipunek, a następnie założyć spadochron i w odpowiedniej odległości spacje. 1
Raszer :) Opublikowano 27 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2015 Pod J masz ekwipunek naciskasz na spadochron prawym klawiszem myszki i akceptujesz i po wyjściu z ekwipunku postać powinna mieć założony spadochron 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi