SCYZORYK Opublikowano 20 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Gram na dd2 i mam problem bo nie słysze rozmów innych graczy ani oni mnie nie słysza. Jeśli nacisne klawisz rozmowy to pojawia się głośniczek ale i tak nikt nie słyszy co mówię. W menu cs gdy robie test mikrofonu to mnie słychac normalnie. Gram na NS, dodam że na innych serwerach mam to samo. Przeinstalowywałem csa i to też nic nie pomogło. Wie ktoś jaka może być przyczyna ??? Na skype test też przechodzi poprawnie wychodzi na to że tylko na serverach nie słychać mnie ani ja innych nie słyszę. Edytowane 20 Lutego 2015 przez SCYZORYK
JuJeK Opublikowano 20 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Wydaję mi się, że powinieneś dobrze w opcjach posprawdzać:)
SCYZORYK Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 już sprawdzałęm i jest dobrze sterowniki przeinstalowałem i też jest bez zmian. Jak dawniej grałem było dobrze wszystko.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 20 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Tutaj prawdopodobnie musisz komendy wpisywać co pewnie masz nie które opcje wyłaczone w confingu.
TeNshiN Opublikowano 20 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Też miałem kiedyś taki problem.Nie pamiętam co ale pamiętam,że coś porobiłem w configu i działało :P
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 20 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 voice_enable 1 <-- w konsoli
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 21 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2015 Zadziałało?
SCYZORYK Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2015 nie zadziałało. Zainstalowałem starszą wersje cs v 23 i działa teraz, ale pytanie dlaczego na nowszych nie działa. Czy to możliwe że nowsze wersje potrzebują jakiś audio fix-ów ????
Sercowy Opublikowano 22 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Ostatnio miałem okazję pograć chwile na LAN serwerze, graliśmy też na NS i wszystko było by piękne gdyby nie to , że dwóch znajomych kompletnie teamu nie słyszała. Dodam , że każdy grał na tej samej wersji zgrywanej z jednego pendriva. Więc pobraliśmy v48 i działało od razu. Wina raczej leży po stronie sprzętu/sterowników, prawdopodobnie nie znajdowało audio z gry.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Zaaktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej, bo to może być główny powód.
SCYZORYK Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Najlepsze jest to że mam karte via hd i najnowsze sterowniki właśnie są problemem bo na starym cs v23 nie słychać graczy ale już jak zainstaluje stery z 2005 roku to działa xD myślę że temat można zamknąć. Dzięki za rady.
redbullgg123 Opublikowano 25 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 nadal nic ?jak masz zwykly config to najlepiej jakbyś usunął config, w folderze Cstrike sie znajduje usun go i po odpaleniu znow cs zrobi ci sie nowy z startowymi opcjami
SCYZORYK Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2015 Napisałem wyżej że zainstalowałem starszego csa i działa na tym v48 nie pomagało nic może wersja jakaś upośledzona czy coś.
Rekomendowane odpowiedzi