cartonick Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 1. Który dział chcesz wziąć pod swoją opiekę? Odp: Wszystko o popularnych grach / Minecraft. 2. Dlaczego akurat Ty? Odp: Ponieważ sporo w tą grę grałem i myślę że byłbym w stanie pomóc Użytkownikom. 3. Przedstaw swój dział, co z nim zrobisz, jak zaprojektujesz. Odp: Myślę że nie ma sensu nic zmieniać ani poprawiać, tym bardziej że już był wątek o wprowadzeniu dodatkowych poddziałów. 4. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić forum? Odp: Ile tylko mogę. 5. Informacje o sobie (wiek, szkoła, studia etc.). Odp: Nazywam się Łukasz, mam 15 lat (ur.1996r.). Aktualnie chodzę do Gimnazjum, a następnie w planach mam Technikum Informatyczne lub Fotograficzne. 6. Staż (na jakich forach uczęszczasz, gdzie piszesz, gdzie byłeś moderatorem, ew administratorem). Odp: Uczęszczam na Forum "Venise", "CraftSite" i TU. Byłem moderatorem na forum serwerowni "SG". Całej nazwy nie podaję, ponieważ byłaby to w pewien sposób Reklama. Jeżeli Nesty będzie chciał pełną nazwę, to wyślę mu ją na PW :) . 7. Coś od siebie. Odp: Mam nadzieję że podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone i że nie będzie żadnych komentarzy związanych z moim wiekiem. Ponieważ wiek nie zawsze się liczy, i nie należy patrzeć tylko na to. Pozdrawiam I Życzę Miłej Nocy : CarToNick ;]]
Rekomendowane odpowiedzi