MiaL^kur*A Opublikowano 17 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 nie chce robic zadnej skargi. chce tylku ub Twój nick podczas gry: MiaL kur*A|IluminatiNick admina podczas gry: admin który mi dał bana na zawsze to Am@ndiDlaczego składasz skargę: pisze ta skarge ponieważ dostałem bana na zawsze typu "aktywny kolego" gdybym miał aktywnego to nie mógł bym nawet wejść bo nie mam zmiennego ip... wiec ktos musiał zamne dostać bana mógł to być mój brtat więc prosze szanownych panów adminów o UB
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 17 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie spamuj tak tymi tematami.. i lepiej zmień te obraźliwe opisy profilu.Piszesz w zlym dziale.. Napisz TUTAJ
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Po pierwsze zły dział Po drugie mówisz ,że ktoś za ciebie mógł dostać bana ( w tym wypadku niby twój brat ) a tutaj http://fragujemy.com/topic/24637-witam-panstwa/#entry127663mówisz, że nie wiedziałeś że otrzymałeś bana na tydzień ? UB nie będzie a temat do zamknięcia :)
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 17 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi