Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 17 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Chciałbym sprzedać swój telefon Sony Xperia M, ponieważ potrzebny mi jest telefon dual SIM i powiedźcie mi jak ktoś się zna, jakie telefony, które modele mają dual sim. Chciałbym jakiś używany kupić, żeby jakiś dobry firmowo telefon. Ktoś coś się zna?
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak cena cię interesuje? Jaka wielkość wyświetlacza? Podam ci najlepsze modele, a także warte obejrzenia.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Wyświetlacz mnie nie interesuje, a cena to 300-400 zł, oczywiście używany
KeBaB Opublikowano 17 Lutego 2015 Wykluczony Opublikowano 17 Lutego 2015 Alcatel One Touch Idol Xperia E Dual Xperia Tipo Dual Samsung Galaxy S Duos HTC Desire XV Samsung Galaxy Grand Duos Goclever Quantum 4 Goclever Insignia 5 Lenovo P-780 Moim zdaniem Samsung najlepszy parametrowo i ogółem, ja osobiście nie plecam Xperi żadnej lecz wymieniłem pare telefoników, które cenowo są w miarę używane nie nowe :) Sprawdź sobie coś i luzik :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Tel. może być chińskiej firmy (Zopo, My phone, Prestigio etc.)? One Touch Idol ma słabe podzespoły jak na ten czas. Nie warto się w niego pchać. Xperia E i Tipo - nie polecaj tego nikomu. Desire XV, a nie SV? nie te lata. ;) Quantum 4 jest baardzo słaby ze względu na Mali 400 MP1 i jeszcze ten MediaTek.... Ten Lenovo jeszcze ujdzie, Galaxy Grand jest póki co najciekawszy. Poczekaj, skończę robić prezentację to podam ciekawsze modele.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 ja osobiście nie plecam Xperi żadnej lecz wymieniłem pare telefoników, ja akurat do Xperii nic nie mam, korzystam i nie narzekam. Spadł mi wiele razy rogiem/ekranem na beton z kilku metrów i ani jednego pęknięcia, małe ryski na folijce jedynie. Jednak potrzebny dual sim, bo mam 1 kartę od neta i kartę z sieci ;) @@Edit Tel. może być chińskiej firmy (Zopo, My phone, Prestigio etc.)? Nie za bardzo :D jakiś już w miarę lepszy a nie, że usiąde na telefon i już ekran pękniety @@Edit2 Na allegro nic z tych 2 telefonów nie ma, drogo albo mocno zniszczone, że z białych rogów czarne się zrobiły. Są może jakieś fora o tematyce urządzeń mobilnych, gdzie wystawiają telefony na sprzedaż? ;)
Trawa Pale Stresy Opublikowano 17 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 Xperia dobry telefon, polecam mam już 6 lat xd
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 17 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 A czy nie mógłbyś dołożyć jesszcze 200 zł? Za 600 byłby już rozsądniejszy sprzęt. Miałbyś np. S4 Mini Duos, który, byłby najlepszym telefonem w tej cenie, ponieważ chodzi on po 700 - 800 zł, a znalazłem okazję na allegro. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s4-mini-duos-dual-sim-gwarancja-i5098775421.html EDIT: Ewentualnie: Porozmawiaj z tym typem, który ma Xperię M Dual. http://allegro.pl/sony-xperia-m-dual-jak-nowa-od-lipca-i5072287275.html Zaproponuj mu wymianę z dopłatą dla niego (za ten dual SIM). Ale myślę, że Ten Galaxy S4 Mini będzie po prostu lepszym wyborem ze względu na 1,5 GB RAM i lepsze wsparcie na XDA. Dodatkowo Xperia (jeżeli była od Orange) może mieć zablokowaną blokadę (chciwe suki z tego orange, c'nie?) Bootloadera. Odblokowanie tego może kosztować min 50 zł do 100zł.
Rekomendowane odpowiedzi