Banzaj Opublikowano 10 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Cześć wszystkim, jako że zbiera tu się spora część społeczności CS:GO , mam ogromną nadzieję że ktoś mi pomoże... Otóż nie mogę "znaleść" żadnej gry gdy wejdę w kolejkę , natomiast gdy próbuję się połączyć za pomocą komendy "connect" np. na fragujemy , też się nic nie dzieje , wywala do menu głównego .KONSOLA : Failed to load gamerulescvars.txt, game rules cvars might not be reported to management tools. Parent cvar in client.dll not allowed (mp_endmatch_votenextleveltime) Parent cvar in client.dll not allowed (mp_verbose_changelevel_spew) Parent cvar in client.dll not allowed (cl_remove_old_ugc_downloads) maxplayers set to 64 Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents Steam config directory: C:\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe\platform\config --- Missing Vgui material vgui/store/store_item_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_item_bg_highlight --- Missing Vgui material vgui/store/store_item_sel_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_item_pickup_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_preview_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_bottom_bar_button_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_bottom_bar_button_highlight_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_default_dialog --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg_highlight --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg_highlight --- Missing Vgui material vgui/store/store_discount_corner --- Missing Vgui material vgui/store/store_preview_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_tooltip_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_tab_selected --- Missing Vgui material vgui/store/store_tab_unselected --- Missing Vgui material vgui/btn_econ_blue --- Missing Vgui material vgui/store/button_econ_blue_over --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg_highlight --- Missing Vgui material vgui/store/store_backpack_bg_highlight Unknown command "cl_thirdperson" Unknown command "tr_best_course_time" Unknown command "tr_completed_training" Unknown command "weapon_accuracy_logging" Failed to init 'maps/soundcache/_master_polish.cache' Unknown command "cl_teamid_min" Unknown command "cl_teamid_max" Can't use cheat cvar cl_teamid_overhead in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Can't use cheat cvar cl_teamid_overhead_maxdist in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. Unknown command "cl_thirdperson" Unknown command "tr_best_course_time" Unknown command "tr_completed_training" Unknown command "weapon_accuracy_logging" Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Error getting avatar image: playerID(76561197963790277), iIndex(65535) Error getting avatar image: playerID(76561197963790277), iIndex(65535) Error getting avatar image: playerID(76561197963790277), iIndex(65535) Error getting avatar image: playerID(76561197963790277), iIndex(65535) Zrobiłam już następujące rzeczy :- Re-instal steam & CS:GO- Czyściłam rejestr- Sprawdzanie spójności plików nie pomaga ....Bardzo liczę na pomoc, odwdzięczę się jak tylko będę mogła , pozdrawiam ... Edytowane 10 Lutego 2015 przez Banzaj
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 10 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 problem jest taki iż w twoim configu najprawdopodobniej jakieś programy zewnętrzne troche pozmieniały niektóre wartości które nie są akceptowane przez serwery. usuń config i włącz gre wtedy powinien się wygenerować nowy i wszystko powinno działać.
Banzaj Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Usunęłam cały folder cfg , i nic . W konsoli pozostaje to samo
blackfive Opublikowano 10 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Czy ty sobie wrzucałeś jakiś config z neta?
Banzaj Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Też tego próbowałam - nic
blackfive Opublikowano 10 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 Ale co była taka sytuacja że mogłaś dołączać do serwerów ale wrzuciłaś jakiś cfg i Ci CS siadł czy jak?
Banzaj Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2015 Ani razu nie dolaczylam do serwera , mam to od poczatku .... Kupilam CS i od 7 dni ani razu nie zagralam bo tyle sie z tym mecze
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 11 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2015 troche mi się nie chce wierzyć że od samego początku masz sv_cheats 1 ustawione.... Can't use cheat cvar cl_teamid_overhead in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.Can't use cheat cvar cl_teamid_overhead_maxdist in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
blackfive Opublikowano 11 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2015 No to pisz do supportu jeżeli to jest nówka i nie masz "krzywego" cfg wrzuconego... bo również nie chce mi się wierzyć żeby na starcie sv_cheats 1 wywalało... no chyba że z chmury coś dziwnego zasysa ale to wątpliwe.
Rekomendowane odpowiedzi