Plylylylylyp Opublikowano 4 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2015 Dziękuje za błyskotliwą uwagę na temat mojego nicku, szkoda tylko że nie on jest tematem rozmowy. Ale rozumiem pokaz siły, Napoleon też miał z tym problem. Proszę o wybaczenie, więcej nie będę nic sugerował w wątkach na to przeznaczonych. 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2015 Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2015 Twoja uwaga jest żałosna. Twój nick po prostu sugeruje już na samym starcie głupotę, utożsamiasz się z nią i nie chciej, żebym ja się jeszcze dojebał do Twojego błyskotliwego avataru. I niestety mam rację, jest tak ciężko napisać ten nick, więc nie można się do Ciebie nawet zwrócić. Jakbyś był na tyle inteligentny, to byś chociaż napisał jak mamy się do Ciebie zwracać. szkoda tylko że nie on jest tematem rozmowy. Różnica między mną a Tobą jest taka, że ja dodałem przy okazji krótki komentarz, sugerując, że nick jest do zmiany albo naucz ludzi go pisać, a następnie rzeczowo odpowiedziałem. Natomiast Ty robisz mi wywód na temat tego, co posiadam na avatarze, bo zabrakło Ci w gębie języka.
Rekomendowane odpowiedzi