Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znalazłem właśnie dość ciekawy film pokazujący, że awans na wyższą rangę wcale nie jest uzależniony od wielu czynników, o których pewnie wielu z Was w tym i ja myśleliśmy.

Zapraszam do oglądania 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

tajemniczy elohell?

Pewnie fake :c

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie jest do końca tak ja jest tu powiedziane. Jak dobrze pamiętam to goście od valva mówili ze system rang własnie opiera się o punkty ELO i dostajemy je za każda wygraną rundę a tracimy za każdą przegraną. Jednak punkty zależą od wielu czynników a mianowicie: fragów, asyst, zadanych obrażeń w stosunku do tego z jakiej broni strzelamy np. za kill'a z awp dostaniemy mniej punktów niż z glock'a bo trudniej jest oczywiście zabić biorąc oczywiście pod uwagę że przeciwnik w obu przypadkach ma po 100 hp, podkładanej i rozbrojonej bomby, MVP w grze ale nawet od wygranej ilości clutch'y. Jeszcze jest jedna sprawa nigdy nie dostaniemy ujemnych punktów w wygranej rundzie a dodatnich w przegranej. Teoretycznie jeżeli jesteśmy na granicy punktowej pomiędzy rangami to w przegranym meczu 14:16 możemy dostać awans (czego sam doświadczyłem) a w wygranym 16:14 możemy spaść niżej.

Opublikowano

a w wygranym 16:14 możemy spaść niżej.

Co to za herezje tutaj prawisz? Niemożliwym jest spaść w wygranym meczu, jedynie w przypadku remisu ;)

Opublikowano

Tak na prawdę, tylko volvo wie jak to działa.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak na prawdę, tylko volvo wie jak to działa.

Dokładnie , ale coś takiego znalazłem na YT, to się od razu z wami podzieliłem informacją. ^^

Opublikowano

Co to za herezje tutaj prawisz? Niemożliwym jest spaść w wygranym meczu, jedynie w przypadku remisu ;)

Żadne herezje tylko taka jest prawda jest to czysto teoretyczne i są takie przypadki wystarczy włączyć jakieś amerykańskie lub angielskie forum cs:GO i sam zobaczysz. Jeżeli w wygranych rundach nie będziemy fragować lub będzie bardzo mało fragów to w wygranych Zdobędziemy mało punktów ELO a w Przegranych przeciwnicy będą nas ostro cisnąć to będziemy tracić dużo punktów. Jeżeli jesteśmy na progu rang to podkreślam teoretycznie jest to moźliwe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi by sie przydal raczej poradnik na syndrom wiecznego silvera :P Zreszta... ktos musi zamykac ^_^ dzieki za filmik i licze wkoncu na awans ;P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja mam taka sytuacje teraz ze moge wygrac 8 meczy z rzedu a i tak nie awansuje, to samo mam z porazkami - przegram 8 meczy - dalej ta sama dywizja :) Takze to je volvo tego nie ogarniesz ;P 

Opublikowano

Ja mam taka sytuacje teraz ze moge wygrac 8 meczy z rzedu a i tak nie awansuje, to samo mam z porazkami - przegram 8 meczy - dalej ta sama dywizja :) Takze to je volvo tego nie ogarniesz ;P 

też tak miałem :D

Opublikowano

Mnie irytuje, że nikt nie wie jak działają punkty elo (prócz valve), a tacy znawcy wszyscy są.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności