Czesc jestem Michal Opublikowano 2 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Witam, kupiłem key counter-strike wszystko było ok gra działała ale gdy chciałem zaprosić znajomych wyskakiwał błąd Błąd w załączniku :P Edytowane 2 Lutego 2015 przez Czesc jestem Michal
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2015 hmmm sprawdź czy Nie masz oby za dużo znajomych. Steam wprowadził limity znajomych. Limit maleje wraz ze wzrostem poziomu steam. I dowiedz się też czy osoba którą chcesz dodać nie ma pełnej listy znajomych ;) Kolejny pomysł jaki znalazłem na necie to: Dla tych którzy mają podobny problem - Wchodzimy na swojego steama i się logujemy, następnie najeżdżamy na swoją nazwę użytkownika i klikamy "znajomi''. Wyświetlą nam się trzy zakładki, klikamy "zablokowani użytkownicy" po czym odblokowujemy znajomego. Mam nadzieję że pomogłem. Myślę że udało się pomóc. Ewentualnie zaczekaj. Steam czasami ma swoje problemy ;)
Plylylylylyp Opublikowano 3 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja też miałem ten błąd, wyczytałem w pomocy technicznej o restartowaniu steam. Ostatecznie błąd sam zniknął po jednym dniu.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Brak odpowiedzi od autora tematu, zamykam.
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi