Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A więc nie owijam w bawełnę i zabieram się do pisania. Chodzi mi dokładnie oto, że mam internet w netii od dłuższego czasu i nigdy takiego problemu nie miałem. Internet netia 20 MB's dokładniej taką ofertę, a więc od początku tygodnia a dokładniej w poniedziałek miałem taką sytuacje, że przeglądarka mi nie działała żadna i nie mogłem nic sprawdzać na internecie w ogóle połączenia nie było a CS, GG normalnie łączyło. Do czego zmierzam, ano do tego, że od tego czasu mam problemy z internetem a krótko mówiąc co pare minut (nie zawsze) połączenie z internetem tkj. się zatrzymuje mam zwiechę - w CS'ie "CONNECTION PROBLEM" na ts3 wyrzuca mnie czyli connection lost, a za jakiś czas przywraca połączenie. Co może być przyczyną tego?

Za każdą pomoc serdecznie dziękuje, Maciej.

• Właściciel
Opublikowano

Proszę, ja tylko powtórzę moją teorię: netia to gówno i będzie gównem zawsze. Wybrałeś tak to masz, nic nie poradzisz. Konsultacja z tele informatykiem Ci zostaje (neti)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No właśnie odchodzę od tego w listopadzie, ale zauważyć proszę, że ten problem wcześniej nie występował tylko zaczęło się wszystko od tego co napisałem, że przeglądarka nie działała a reszta normalnie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Też tak kiedyś miałem przez pare godzin, ale nie mam netii. Było to wina dostawcy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Właśnie tak, wina dostawcy - dzwoniłem do biura obsługi i jest automatyczna sekretarka z powiadomieniem, że są robione prace w netii i potrwa to parę dni jeszcze. No to wyjaśnione.

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności