Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2012 A więc nie owijam w bawełnę i zabieram się do pisania. Chodzi mi dokładnie oto, że mam internet w netii od dłuższego czasu i nigdy takiego problemu nie miałem. Internet netia 20 MB's dokładniej taką ofertę, a więc od początku tygodnia a dokładniej w poniedziałek miałem taką sytuacje, że przeglądarka mi nie działała żadna i nie mogłem nic sprawdzać na internecie w ogóle połączenia nie było a CS, GG normalnie łączyło. Do czego zmierzam, ano do tego, że od tego czasu mam problemy z internetem a krótko mówiąc co pare minut (nie zawsze) połączenie z internetem tkj. się zatrzymuje mam zwiechę - w CS'ie "CONNECTION PROBLEM" na ts3 wyrzuca mnie czyli connection lost, a za jakiś czas przywraca połączenie. Co może być przyczyną tego? Za każdą pomoc serdecznie dziękuje, Maciej.
Właściciel GET Opublikowano 15 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 15 Marca 2012 Proszę, ja tylko powtórzę moją teorię: netia to gówno i będzie gównem zawsze. Wybrałeś tak to masz, nic nie poradzisz. Konsultacja z tele informatykiem Ci zostaje (neti)
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2012 No właśnie odchodzę od tego w listopadzie, ale zauważyć proszę, że ten problem wcześniej nie występował tylko zaczęło się wszystko od tego co napisałem, że przeglądarka nie działała a reszta normalnie.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 15 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2012 Też tak kiedyś miałem przez pare godzin, ale nie mam netii. Było to wina dostawcy.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2012 Właśnie tak, wina dostawcy - dzwoniłem do biura obsługi i jest automatyczna sekretarka z powiadomieniem, że są robione prace w netii i potrwa to parę dni jeszcze. No to wyjaśnione.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Hyde park → Web, komputery, software → Inne
Rekomendowane odpowiedzi