Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2012 Szukam telefonu w abonamencie z t-mobile, albo orange i teraz zastanawiam się jaki wybrać. Chciałbym aby miał raczej androida, wiadomo jakieś fajne gierki itd. dotykowy ekran, także czekam na jakieś wasze propozycję i uzasadnienie dlaczego taki telefon. Bardzo mi na tym zależy także czekam ;)
Właściciel GET Opublikowano 13 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 13 Marca 2012 Orange nie ma mowy :-) Potem będzie zwalanie winy na osoby nieistotne, że mają przerwy lub problemy techniczne z łączeniem.
Ruby93 Opublikowano 14 Marca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 pown w t-mobile nie oplaca sie brac na abonament :) tam jest mix na doladowania np. bierzesz telefon z taryfa na 24doladowania po 25zl. i np. doladujesz to za pol roku to po pol roku masz nowy telefon :) wiem bo brat tak robi ;)
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Pown nie opłaca się brać telefonów w orange ponieważ w orange oferty maja fajne ale telefony jednym słowem maja do dupy ( w sumie to jeszcze zależy jakich masz numerów najwieciej i gdzie dzwonisz i piszesz smsy) Co do t-mobile to wielkie jedne gówno miałem u nich telefon miesiac czasu i potem zerwałem umowe dlaczego telefony maja takie sobie ale jeżeli chodzi do oferty to połaczenia maja drogie,smy też oraz jeżeli chcesz mnieć internet to potem na twojej umowie wchodza wielkie koszty do płacenie. T-mobile to wielkie jedne gówno niemieckie. Obecnie najlepsza oferta na rynku cieszy się PLAY dlaczego ? Telefony maja bardzo dobre oferty też. Powiem tak jeżeli byc w PLAY wybrał abonament 69 zł to masz około 1000 minut+ 600 sms-ow do tego masz w Play 1 grosz za smsa i 2 grosze za minute do play. Ale bym ci polecił kupować przez internet bo jeżeli kupujesz przez internet do tego wszystkiego dorzucaja ci 1000 minut do wszystkich ale pamietaj o tym że może udać durnia i ci PLAY zwroci rożnice. PlAY tylko ma ta komurke i opinie ma nieżla: Motorola RAZR: Nie polecam ci brać żadnych NOKI bo wszystkie nokie nie wychodza na androida tylko na innym gównie. Sam mam NOKIE N8 i dobre ma zawiechy.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 14 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Samsung Galaxy S MINI - mój brat ma, bardzo ciekawy i fajny telefon jak dla mnie. Oczywiście t-mobile.
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Samsung Galaxy S MINI - mój brat ma, bardzo ciekawy i fajny telefon jak dla mnie. Oczywiście t-mobile. W play też dostepny.
Właściciel GET Opublikowano 14 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 14 Marca 2012 @Beny Motrolla? Proszę Cię.. Stary sprzęt owszem, do dzisiaj mi trzyma modem Internetowy z Motrolli ponad 9 lat.
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 @Beny Motrolla? Proszę Cię.. Stary sprzęt owszem, do dzisiaj mi trzyma modem Internetowy z Motrolli ponad 9 lat. Ale właśnie co ta Motorola wyszła czyli Razera przebiła wszystkie modele. Jak nie testowałeś tej komurki to nie wypowiadaj sie najlepiej.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Orange nie ma mowy :-) Potem będzie zwalanie winy na osoby nieistotne, że mają przerwy lub problemy techniczne z łączeniem. Jestem w Orange abonament od 7 lat i nie miałem żadnego problemu z połączeniami.. @Beny Play się opłaca jak masz swoich rozmówców też w tej sieci, bo jak w innych są to lipa.
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 @Beny Play się opłaca jak masz swoich rozmówców też w tej sieci, bo jak w innych są to lipa. I z tym się nie zgodze marian. Np ja w orange jestem od 4.5 lat i jak chciałem przejśc do PLAY to oferte wygladała tak: 1 gr za sms do play 1 gr za minute do play 10 gr za sms/minute do wszystkich Do tego wszystkiego chcieli mi dac 2 tysiace minut do wszystkich+2 tys sms-ów. Zeby było śmieszniej 1 tys minut do play oraz sms-ów.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Pomyśl o tych, którzy do ciebie dzwonią ;) Inne sieci mają wyszczególnione droższe koszta za minute rozmowy do Play.
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Pomyśl o tych, którzy do ciebie dzwonią ;) Inne sieci mają wyszczególnione droższe koszta za minute rozmowy do Play. No tak dlatego teraz każdy bierze sobie oferte jaka chca i patrzy jaki ma numer najwieciej itd. Bo ja np mam najwieciej numerów orange.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 I jak jesteś w play, to dzwoniący do ciebie mają nieciekawie, właśnie o to mi chodziło.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Wiadomo, że z innych sieci do play jest drogo, ale myślę, że play zacznie przejmować rynek swoimi ofertami, oraz potencjałem (czyli hajsem :D) Głównie chodzi mi o jakiej marki telefon wziąć ;)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 14 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Zależy ile chcesz wydać na niego ;>
Wygnaniec Opublikowano 14 Marca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 Wiadomo, że z innych sieci do play jest drogo, ale myślę, że play zacznie przejmować rynek swoimi ofertami, oraz potencjałem (czyli hajsem :D) Głównie chodzi mi o jakiej marki telefon wziąć ;) Pown a ile chcesz na telefon wydać ? I co mniej wieciej musi być w nim ?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2012 A nie wiem nie jakieś wielkie kwoty tak nie wiem do 150 zł? no bo to w końcu abonament.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 22 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2012 Polecam xperie x8. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZBpCo2by2xtW3th5CGYSHDavXSGYlEwpXGBipKPRsShw3RdTyGJt9O6Ji
Zyx Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Więc tak, to zależy od wysokości abonamentu. W Play w nowej ofercie 4.0 dostaniesz Samsunga Galaxy SII za 1zł ;) ale w abonamencie 150zł miesięcznie... Co do telefonu to bardzo dobry i godny polecenia, brat ma od tygodnia i nie może się nacieszyć.
GumiS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Orange wymiata , mój brat u nich robi ;p
Rekomendowane odpowiedzi