Neu~ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Imię: Daniel.Wiek: 17 lat, za małym haczykiem.Od kiedy u nas grasz: First Seen: Jul 04, 2014.Gram na serwerze: ONLY DD2, tamteż grałem, gram i grać będe.Za co cenisz naszą sieć: Nie jestem jakoś bardzo doświadczonym człowiekiem na tej sieci, ale cenię za wyrozumiałość, szczerość i humor w danych sytuacjach, naprawdę podoba mi się to.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym zaangażować się w życie forum jak i serwera, jest to jedna z niewielu sieci na której się zarejestrowałem, wcześniej były to przeloty, albo po prostu grałem na serwerach, a nie forum, tutaj musiałem wstawiać fotki, mam nadzieję, że były fajne, ale po tym postanowiłem, że zostanę na dłużej. Mam w miarę dobrą aktywność na forum, chociaż ostatnio wbijam od czasu do czasu, mimo, że mam ferie, ale spędzam więcej czasu u dziewczyny.Inne informacje o sobie: Do cs'a namówił mnie brat, także mam długą styczność z tą grą, ogólnie gram dla przyjemności. Lubię sport, zwłaszcza snowboard i piłkę nożną, kibicuję klubowi Paris Saint Germain, tak jak całe moje otoczenie, jestem patriotą.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi