On ma bombe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siema. Mam pytanie . Probuje zagrac w gre ,,Metro Last Lgiht,, , ale mam problem. Gra zostala zainstalowana w 100% , ale gdy probuje wlaczyc gre , to mi aktalizuje , lecz , gdy konczy aktualizowac napisane jest ,,aktualizacja przerwana,, Resetowalem kompa , instalowalem gre na nowo i nic . Prosze o pomoc.
>DeadBoil< Opublikowano 18 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) spróbuj anulować aktualizacje od razu jak tylko się włączy i odpal gre na nowo ale przez folder . a powiedz skąd pobierałeś grę oraz kto ją przerabiał znaczy crakował to będzie mi łatwiej zdefiniować co masz zrobić.tu masz link do ściagnięcia tej gry od najlepiej crakującej grupy RELOADED http://kickass.so/metro-last-light-reloaded-t7415288.html Edytowane 18 Stycznia 2015 przez >DeadBoil<
On ma bombe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2015 kupilem na STEAM z media markt
>DeadBoil< Opublikowano 18 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2015 hmm to nie wiem teraz . a może nie masz wystarczającego miejsca na dysku? bo to też może być powód. sprawdź gdzie masz zainstalowanego steama bo to tam instalujesz grę i ja aktualizuje także jeśli masz na /:C to możesz nie mieć miejsca przeinstaluj wtedy steama bądź grę zainstaluj poza steam'em
Plylylylylyp Opublikowano 3 Lutego 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2015 Spróbuj przeinstalować grę na inny dysk jeżeli jest to możliwe. Może być też tak, że masz problem z plikiem MSVCR100.dll poczytaj o tym. Kiedyś jak ja miałem problem ale wywalało mnie do pulpitu, lecz była tam też notka o podobnym błędzie jaki Ty masz. Ew plik user.cfg usuń i spróbuj jeszcze raz.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2015 Brak zainteresowania tematem przez autora. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi