wasek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nick jakiego używasz: unlimited|wasekWiek: 29Staż gry Counter-Strike: z przerwami z 13 lat będzie :)Staż gry na serwerze: od około 2 tygodniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK, jakiś czas w cs-sourceZnajomość komend oraz funkcji admina: trochę pozapominałem :)Godziny w jakich grasz: jak czas pozwoli, raczej po południuKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Widzę, że jest bardzo mało adminów na serwerze przez co często pojawia się dzieciarnia, których jedynym zadaniem jest zepsucie zabawy innym. Wierzę, że pomogę ten problem rozwiązać i postaram się dalej pomagać w rozwoju serwera :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:224975 pozdrawiam, wasek
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Skoro opiekun jest na tak to ja nie mam nic przeciwko. ;) Tak
blackfive Opublikowano 3 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Myślę że opiekun zna sytuację na serwerze najlepiej. Jeżeli on jest na tak to masz moje poparcie. Tak
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi