Xanter98 Opublikowano 10 Marca 2012 Zawieszony Opublikowano 10 Marca 2012 Dostane unbana? "ogarnij sie" to raczej nie obraza.. a powinniscie sie ogarnac bo narazie ten serw jest do dupy.. jeszcze freebuild chcecie robic? skonczcie ten!
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 10 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2012 Pisz odwołanie
Grafu Opublikowano 10 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2012 Kolega odwolanie napisal z tego co wiem:] Choc widze ze Admin ktory zbanowal sobie tez powinien dac bana za Multikonto ktore z tego co wiem jest niedopuszczalne.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 10 Marca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2012 Zaraz to Ty dostaniesz bana... Headadmin ma sobie dać bana? Jestem idiotom i to bardzo dużym
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2012 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2012 Z doswiadczenia wiem ze Administracja nie zawsze ma racje Racja, ale przynajmniej ja robię tak żeby ją mieć. Poza tym, ja Cię nie chciałem zbanować za to co napisałeś, bo mimo że "cwaniak" to nie jest obrażające słowo, to sposób w jaki go użyłeś był, ale zdaje sobie sprawę, że sam o tym nie wiedziałeś. Więc dlatego powstrzymałem Krakers-a od zbanowania Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi