Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam. Często lubię ściągać mapy i sprawdzać je. W ostatnim czasie zauważyłem, że wyskakuje mi błąd, po którym cs się wyłącza. Kiedy mapa się ładuje to pokazuje się następująca informacja: WARNING: couldn't open cs_dust_my.wad Wcześniej treść brzmiała identycznie tylko zamiast cs_dust_my.wad widniało de_aztec.wad Pobrałem sobie ten plik czyli de_aztec.wad to wtedy właśnie pokazał się inny błąd. Jak temu zaradzić? Czy muszę non stop ściągać tylko jeden plik w celu, aby mapa mogła się u mnie załadować? Proszę o odp.PozdrawiamJosh
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 A może pytanie: gdzie Ty te pliki .wad wgrywasz?
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Folder cstrike_downloads i wszystkie te pliki .wad znajdują się właśnie tam, luźno. Nie są w żadnym folderze.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 de_azted.wad to jest plik standardowy, więc on musi być w cstrike/ - może wykonaj spójność?
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wykonałem. Problem nadal występuje. Po wgraniu tego pliku .wad mapa mi się ładuje normalnie.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Valve skopało całkowicie system plików .wad po aktualizacji 2014. Dlatego, np. Pukawka ma problemy z FastDL i nie wiem czy wiecie, ale to ja jestem inicjatorem zmian w FastDL, dzięki czemu na Pukawce pobierają się pliki dobrze. Ale mimo wszystko, nawet, jeśli przy FastDL pobieramy plik standardowego .wad, to on zamiast do cstrike, trafia do cstrike_download, przez co się psuje wczytywanie... Porażka. Ale nie rozumiem jednej rzeczy "Wgrałem, ok, mapa się ładuje, ale jest problem" WTF?
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Problem jest w tym, że po wgraniu tego pliku .wad "woła o więcej". Ten problem dotyczy u mnie map gg na innych chyba nie występuje, nie zauważyłem przynajmniej tego. Teraz brakuje pliku black_white.wad, którego nie mogę nigdzie znaleźć, a przez to mapa mi się nie ładuje.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Chodzi Ci o nasz serwer?
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tak zauważyłem to tylko u nas. Po uruchomieniu cs i utworzeniu nowej gry także problem występuje i "woła" o ten sam plik.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 A możesz napisać o jakie mapy chodzi? Bo to może problem z FastDL u nas.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Problem występował na mapie gg_ashlar oraz gg_ak-colt_palm_beach, a także na 4fun mapa de_anarchy. Po wgraniu jednego z tych plików działa już normalnie na tych mapach. Sprawdziłem to. Dziwne jest to, że wcześniej mogłem grać na nich, a z dnia na dzień jakby był właśnie jakiś błąd. Na szczęście tam działa już wszystko. Jedynie na mapach gg_dark, gg_k1, gg_hold, gg_kufi problem nadal występuje. Te mapy nie są u nas na serwerze, ale dalej ciekawi mnie dlaczego tak jest. Podsumowując. Na serwerach naszych działa wszystko, ale na pojedynczych mapach wymienionych wyżej dalej coś nie trybi.
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mnie też ostatnio wywaliło z gg za jakiś plik .wad, a jak wbiłem ponownie ( nie ściągnąłem nic ), to nie wywaliło. Hmm, dziwne... Wczoraj na pewno FastDL źle działało na serwerach, więc na pewno źle pobierało i mogło doprowadzić do błędów. Ale przyjrzę się tym mapą na czystym CS'ie. Btw. Sprawdź w cstrike_download czy nie masz folderów z nazwami plików .wad. Jeżeli tak, to usuń. Z reguły są one puste. @edit Sprawdziłem i do gg_aszlar nie ma żadnych plików .wad ani wpisanych w plik .res, zaś do ak colt to jest plik textures5.wad i jest wpisany w .res. Także znajduje się w FastDL.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Btw. Sprawdź w cstrike_download czy nie masz folderów z nazwami plików .wad. Jeżeli tak, to usuń. Z reguły są one puste. Przeszukałem i żadnych folderów nie ma. Z ciekawości zobaczyłem jak sprawa wygląda u mnie na ns. Niestety problem występuje również i tam :/
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Można zamknąć. Jakoś sobie poradzę :)
Rekomendowane odpowiedzi