Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam temat będzie się tyczył dodania kilku map i Antyrush'u.

Na początek prośba o dodanie na serwer TP w cs go kilku map np. Kabul, tuscan, aztec, dust, i kilka innych map znanych nam z poprzednich części counter strike dla urozmaicenia gry na pewno zadowoli to graczy gdy będzie możliwość grania na kilku nowych mapach. Mógłby być dodany vote na kolejną mapę która będzie grana ponieważ mapy lecą losowo i staje się to nudne.

Kwestia antyrush'u tu pojawia się problem antyrush trwa za długo mogłoby to być skrócone do maksymalnie 40 sekund są też problemy z antyrushem gdy np upadnie bomba lub bomba jest podłożona nie zawsze ten antyrush znika co doprowadza dość często do śmierci paru graczy mowa tu przede wszystkim o mapach dust2 i inferno.

Kolejny pomysł to ewentualne dodanie czegoś na wzór wyrzucenia gracza lub automatyczny ban np na godzinę za zabijanie graczy z własnego zespołu. Dajmy przykład 5 zabić członka drużyny = ban na 2 godziny. Biorę pod uwagę że administratorzy nie zawsze są na tym serwerze gdy taka sytuacja zaistnieje i nie każdy ma kontakt z administratorem. Myślę że tyle jeśli chodzi o propozycje i uwagi.

Edytowane przez OstrozNiePacze
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1.Mapy niektóre mają być dodane( z tego co mi wiadomo, to kabul też). Ostateczna decyzja należy do Nesty i Pijanego.

Vote rzeczywiście by się przydało, bo ciągle leci to samo i to jest nudne.Gracze mieliby chociaż wybór mapy, jaką chcą grać.

Ja bym proponował dodać wszystkie mapy z MatchMaking'u i jeszcze jakieś 4 dodatkowe.

Co do TK - jak wzrośnie liczba administracji, to i ten problem zniknie, chociaż obecny sposób karania TK nie jest zły.

Z AntyRushem też są problemy.

Na Mirage można rashować ile wlezie w CT.

Zaś na DD2 i Inferno strasznie dlugo czeka się na opuszczenie linii rashu. Można by ten czas skrócić choć o 20 s.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Poprawi się to wszystko, spokojnie. 

Świetnie dziękuję za szybką odpowiedź. 

Chciałbym byś mi napisał jeszcze jakie wymagania muszę spełniać jeśli chciałbym złożyć podanie o admna ?

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności