malopolska Opublikowano 25 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam mam wgrany silnik GunGame z tej paczki Link: http://amxx.pl/topic...ngame-by-silva/. Niestety mam problem z rundą przed ostatnią czyli granat. Mam ustawiony pistolet i jeden granat, a chcę tak aby były same granaty co 2 sekundach dostaje się nowy granat. Więc zrobiłem w gungame.cfg tak : gg_nade_glock 0gg_extra_nades 1gg_nade_refresh 2.0 Niestety to nic nie dało. Cały czas jest jeden granat i nie dostaje się następnego. Co mam zmienić lub dodać aby to chodziło ?Dodatkowo chcę przerobić zabójstwo z noża, tak aby za zabicie z noża dawało jeden punkt, tak jak za zabicie ze zwykłej broni, a nie że kradnie komuś lvl. Wyłączyłem to gg_knife_pro 0 i teraz za nóż nic nam nie daje.Dodaję sms silnika i cfg. Proszę o przerobienie tego, lub podanie jakis wskazówek jak mam to zrobić. Najbardziej zależy mi na tej rundzie z granatami, aby dostawać jeden po drugim.Z góry dziękuję, nawet jak nie dostanę konkretnej odpowiedzi ; ) gungame.sma gungame.rar
Właściciel GET Opublikowano 25 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Grudnia 2014 Proponuję Ci wpierw podmienić GunGame na ten: http://avalanche.gungame.org/download.phpnajnowszy 2.13c i wtedy sprawdzić. Podmień nawet gungame.cfg i sprawdź czy rzeczywiście działa. Wszystko wskazuje na to, że autor paczki umieścił starszą wersję gry.
malopolska Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Ale podnienić, całość ? czyli amxx i cfg ? czy samo cfg podmienic i sprawdzić ? Niestety wyskakuje mi bład Segmentation fault Edytowane 25 Grudnia 2014 przez malopolska
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 wątpię aby autor tego był zainteresowany, ale usunąć trzeba wszystkie pliki, wgrać je na nowo ze strony, którą podał nesty (jest to strona główna projektu). Nie wgrywa się gungame modu z jakiejś tam paczki...
Właściciel GET Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi